Η λίστα του… Σίλβα

Με αλλαγές θα σταλεί στην UEFΑ η λίστα με τους παίκτες που θα δηλωθούν για το Europa League, από τον Μάρκο Σίλβα, καθώς αναμένεται να υπάρχουν τρεις αλλαγές συγκριτικά με αυτή που είχε δηλωθεί για τους αγώνες του Champions League.

Με αλλαγές θα σταλεί στην UEFΑ η λίστα με τους  παίκτες που θα δηλωθούν για το Europa League, από τον Μάρκο Σίλβα, καθώς αναμένεται να υπάρχουν τρεις αλλαγές συγκριτικά με αυτή που είχε δηλωθεί για τους αγώνες του Champions League. Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλο τεχνικός αναμένεται να δηλώσει τους Ζντιέλαρ και Ντουρμάζ στις θέσεις των Μανιάτη και Φινμπόγκασον, οι οποίοι αποχώρησαν από το ρόστερ των νταμπλούχων Ελλάδος, ενώ μια θέση διεκδικούν οι Φουστέρ και Κολοβός. Η συγκεκριμένη θέση φέρεται να είναι σύμφωνα με δημοσιεύματα, αυτή του Ερνάνι. 

Ο Πορτογάλος τεχνικός φέρεται να είναι ευχαριστημένος με τη μείωση του ρόστερ των “ερυθρολεύκων”, καθώς αποχώρησαν οι Φινμπόγκασον, Μπεν, Αυλωνίτης, Μανιάτης, Τζανδάρης, Γούτας και Γιαννιώτας. Ο μόνος από τους “κομμένους”, ο οποίος παρέμεινε στο ρόστερ του Ολυμπιακού είναι ο Ερνάνι, ο οποίος θα πάρει χρόνο συμμετοχής στα ματς των εγχώριων διοργανώσεων. 

Ο Σίλβα θα αξιολογήσει το ρόστερ των “ερυθρολεύκων” εν όψει της νέας σεζόν και θα κάνει μέσα στις επόμενες εβδομάδες τις εισηγήσεις του στη διοίκηση του Ολυμπιακού, τόσο για τους παίκτες, που θα πρέπει να αποκτηθούν το καλοκαίρι, όσο και για αυτούς, που θα πρέπει να αποχωρήσουν από το ρόστερ της ομάδας, καθώς δε θα υπολογίζονται για τη νέα σεζόν. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.