Γουέμπερ: «Στην Αυστραλία τα συμπεράσματα»

Επί αυστραλιανού εδάφους θα βγουν τα τελικά συμπεράσματα για την ετοιμότητα των ομάδων της F1, σύμφωνα με τον Μαρκ Γουέμπερ.

Επί αυστραλιανού εδάφους θα βγουν τα τελικά συμπεράσματα για την ετοιμότητα των ομάδων της F1, σύμφωνα με τον Μαρκ Γουέμπερ. Ο Αυστραλός πιλότος της Red Bull υπογράμμισε τα μονοθέσια της ομάδας έχουν παρουσιάσει βελτίωση, όμως θα πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες βελτιώσεις.

Αρχικά, ο Γουέμπερ τόνισε: «Όλοι περιμένουμε να πάμε στην Αυστραλία και να δούμε που βρισκόμαστε, ωστόσο νομίζω ότι όλες οι ομάδες έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά σχετικά με την προετοιμασία τους και απλά πρέπει να δούμε αν αυτό ήταν αρκετό. Υπάρχουν κάποιες ομάδες, οι οποίες πιέζουν πάρα πολύ, όπως η McLaren, η Mercedes, η Ferrari και η Lotus. Εμείς είμαστε χαρούμενοι, αλλά όπως ξέρετε αυτό μπορεί να αλλάξει πολύ γρήγορα. Έχουμε κάνει πρόοδο και υπάρχουν τόσα πολλά που πρέπει να εξεταστούν σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα, κάτι που ισχύει για όλες τις ομάδες. Πρέπει να έχεις προτεραιότητες και να δουλέψεις με αυτές όσο καλύτερα μπορείς».

Και συμπλήρωσε: «Νομίζω πως θα είναι μια πραγματικά δύσκολη μάχη, είναι δύσκολο να καταλάβουμε από τώρα τι μπορεί να κάνει κάθε ομάδα, καθώς υπάρχει μεγάλη ποικιλία στο φορτίο καυσίμων, στη γόμα των ελαστικών».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.