Οι… αποκαλύψεις του Παπανικολάου

Οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη - πρόκριση απέναντι στη Γαλατασαράι, γι' αυτό και όπως αποκάλυψε ο Κώστας Παπανικολάου, είχαν συζητήσει μεταξύ τους για τη Σιένα.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη – πρόκριση απέναντι στη Γαλατασαράι, γι’ αυτό και όπως αποκάλυψε ο Κώστας Παπανικολάου, είχαν συζητήσει μεταξύ τους για τη Σιένα.

 

Η Πρωταθλήτρια Ιταλίας βρίσκεται πια στο δρόμο τους προς το Φάιναλ Φορ, με τον διεθνή φόργουορντ να λέει πως «το έχουμε συζητήσει λίγο πολύ με τα παιδιά, θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι 100% με τη Σιένα, σε όλα τα ματς και να πάμε εκεί για ό,τι καλύτερο και να κάνουμε στο γήπεδο μας ότι κάνουμε στα περισσότερα ματς πλην ενός και στο τέλος θα δούμε τι θα έχουμε καταφέρει».

 

Εκείνο που είχε να πει ο ίδιος για τη βελτίωση της ομάδας του ήταν πως «αυτό που έχει αλλάξει είναι η άμυνα και η καλή χημεία που υπάρχει. Χαιρόμαστε κάθε ματς, κάθε προπόνηση, κάθε φάση. Φοβερή χημεία και υγεία φέτος. Το χαιρόμαστε πολύ φέτος. Επίσης η άμυνα είναι το «α και το ω» για εμάς φέτος. Δεν έχει σημασία μόνο πόσους θα βάζεις, αλλά και πόσους θα δέχεσαι. Να ετοιμαστούμε για τα παιχνίδια που έρχονται και όχι για τη Σιένα. Για τα παιχνίδια που έρχονται και όχι για τη Σιένα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.