Σφυγμός για την Έβερτον, stop για την Τσέλσι

Η Έβερτον επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα στην Πρέμιερ, νικώντας με 3-0 στο «Γκούντισον Παρκ» τη Νιούκαστλ. Στο 0-0 έμεινε η Τσέλσι με τη Γουότφορντ.

Η Έβερτον επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα στην Πρέμιερ, νικώντας με 3-0 στο «Γκούντισον Παρκ» τη Νιούκαστλ. Στο 0-0 έμεινε η Τσέλσι με τη Γουότφορντ.

Η 24η αγωνιστική της Πρέμιερ αποτέλεσε σημείο ανάκαμψης για την ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, η οποία νίκησε τις «καρακάξες» κι έφτασε τους 32 αποσπώντας σημαντική βαθμολογική ανάσα. Η Νιούκαστλ του ΜακΛάρεν έμεινε στους 21 και θα δώσει μάχη για να μείνει στην κατηγορία. Τα γκολ του αγώνα σημείωσαν οι Λένον στο 23΄ και Μπάρκλι με πέναλτι στο 88΄ και στο 94΄, με τον Μπεμπά των φιλοξενούμενων ν΄ αποβάλλεται στο 93΄ στη φάση του δεύτερου πέναλτι. Στο «Βίκαρεϊτζ Ρόουντ» Γουότφορντ και Τσέλσι έμειναν στο 0-0, με τους «μπλε» του Λονδίνου να χάνουν κι άλλο έδαφος ανεβαίνοντας απλά στους 29 βαθμούς. Η Γουότφορντ με τον πόντο που απέσπασε ανέβηκε στους 33 και πλέον μπορεί να κοιτάζει μονάχα μία καλή κατάταξη και όχι την παραμονή. Βασικός αγωνίστηκε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Χολέμπας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.