Πασούτιν: «Στο χέρι μας να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό»

Αισιόδοξος για την αναμέτρηση της Τετάρτης κόντρα στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο τεχνικός της Ούνιξ Καζάν, Εβγκένι Πασούτιν παρά την δεύτερη συνεχή ήττα που γνώρισε η ομάδα του.

Αισιόδοξος για την αναμέτρηση της Τετάρτης κόντρα στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο τεχνικός της Ούνιξ Καζάν, Εβγκένι Πασούτιν παρά την δεύτερη συνεχή ήττα που γνώρισε η ομάδα του.
Ο τεχνικός του ρωσικού συλλόγου μίλησε για την ήττα της ομάδας του στην Τουρκία από την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και ξεκαθάρισε πως το κίνητρο κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι πολύ υψηλό».

«Δεν ήταν εύκολο να επανέλθουμε ψυχολογικά μετά από την ήττα μας στην Τουρκία. Προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε την εικόνα της ομάδας με αλλαγές και rotation, αλλά δεν μπορούσαμε να βρούμε τα κατάλληλα σχήματα και χάσαμε την ισορροπία μας στην επίθεση. Παράλληλα οι ηγέτες μας δεν ήταν σε καλή κατάσταση, όπως για παράδειγμα ο Ντόμερκαντ. Θα πρέπει να αναλύσουμε το ματς και τα λάθη μας», δήλωσε αρχικά ο Εβγκένι Πασούτιν και συνέχισε:

«Το ματς της Τετάρτης είναι τελείως διαφορετικό. Το κίνητρο είναι πολύ υψηλό, αφού κανείς δεν περίμενε πως θα διεκδικούσαμε την πρόκριση στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας. Είναι στο χέρι μας να τα καταφέρουμε. Είδατε ότι και ο Παναθηναϊκός έχασε την Πέμπτη από την Αρμάνι στο ΟΑΚΑ. Δεν υπάρχουν ανίκητες ομάδες. Δυνατός είναι αυτός που όταν πέσει κάτω, σηκώνεται αμέσως και συνεχίζει να παλεύει ξεπερνώντας τις δυσκολίες. Όχι αυτός που κλαίγεται και παραπονιέται. Θα αναλύσουμε προσεκτικά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Το βασικό είναι να λύσουμε τα δικά μας προβλήματα».

Τέλος όσον αφορά την απουσία του τραυματία Βερεμένκο, είπε: «Στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ είχε ένα τράβηγμα στον προσαγωγό. Θα μείνει εκτός για τουλάχιστον μία εβδομάδα. Έχουμε όμως αρκετά καλή υποδομή για να καλύψουμε το κενό ενός παίκτη. Έτσι είναι ο αθλητισμός και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.