Νίκη με… δώρο του Σωτηρίου!

Η ΑΕΛ ήταν καλύτερη του Αγροτικού Αστέρα στον Εύοσμο, ωστόσο οι Θεσσαλονικείς είχαν την ουσία και πήραν σπουδαία νίκη με 1-0 απέναντι στους Θεσσαλούς.

Η ΑΕΛ ήταν καλύτερη του Αγροτικού Αστέρα στον Εύοσμο, ωστόσο οι Θεσσαλονικείς είχαν την ουσία και πήραν σπουδαία νίκη με 1-0 απέναντι στους Θεσσαλούς.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δέχθηκε ένα… δώρο από τον τερματοφύλακα Σωτηρίου, που φέρει ευθύνη για το γκολ που έκρινε το ματς, και έφτασε στην κατάκτηση τριών βαθμών. Έτσι, επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις διαδοχικές ήττες. Από την άλλη, οι Λαρισαίοι έμειναν με τις καλές εντυπώσεις αλλά σίγουρα αυτές δεν αρκούν ούτε στους ίδιους ούτε στους 200 φίλους τους, που τους ακολούθησαν στον Εύοσμο καθώς βλέπουν τη διαφορά από την προνομιούχο δυάδα να διευρύνεται.

Ο Αγροτικός Αστέρας ήταν καλύτερος στο πρώτο δεκάλεπτο αλλά στη συνέχεια η ΑΕΛ ισορρόπησε. Καμία από τις δύο ομάδες, πάντως, δεν έδειχνε ικανή να απειλήσει και να σκοράρει. Ωστόσο, στο 43′ η Λάρισα. άγγιξε το γκολ όταν ο Καούνος βγήκε σε εξαιρετική θέση εντούτοις το πλασέ που επιχείρησε, πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στην επανάληψη, οι Θεσσαλοί μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, κέρδισαν τη μάχη στο χώρο της μεσαίας γραμμής και πίεσαν για το γκολ αλλά ο Νεμπεγλέρας στο 54′ και ο Βενετίδης στο 68′ νικήθηκαν από τον τερματοφύλακα Λαμπάκη. Ο Αγροτικός Αστέρας οχυρώθηκε στην περιοχή του για να αντέξει στην πίεση.

Ωστόσο, κόντρα στη ροή του αγώνα, η ομάδα του Γιώργου Κούτση άνοιξε το σκορ στο 77′. Ο Καρακατσάνης εκτέλεσε φάουλ, ο τερματοφύλακας Σωτηρίου υπέπεσε σε τραγικό λάθος, η μπάλα πέρασε κάτω από το σώμα του και κατέληξε στα δίχτυα.

Η Λάρισα συνέχισε να πιέζει και στο 85′ παραλίγο να ισοφαρίσει όταν ο Γκονζάλες εκτέλεσε φάουλ, ο Κολοβέτσιος έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι.

Οι «βυσσινί» βγήκαν μπροστά και άφησαν κενά πίσω τους, τα οποία ο Αγροτικός Αστέρας δεν εκμεταλλεύτηκε καθώς στο 91′ ο Προβατίδης αστόχησε σε τετ α τετ με τον Σωτηρίου, που απεσώβησε το 2-0. Εντούτοις, οι γηπεδούχοι κράτησαν το 1-0 και πανηγύρισαν μία σημαντική επιλράτηση.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΡΕΡΑΣ (Γιώργος Κούτσης): Λαμπάκης, Βοσκόπουλος, Παπαδόπουλος, Ασπρίδης, Μαργαρίτης, Τσουκαλίδης (69′ Πασάς), Καρακατσάνης, Μερεσιώτης, Καπνίδης (90′ Οκομούσης), Καθάριος (80′ Προβατίδης) Παμπόε.

ΑΕΛ (Νίκος Κεχαγιάς): Σωτηρίου, Παπαγεωργίου (78′ Αραμπατζής), Βενετίδης, Ααράμπ, Κολοβέτσιος, Χατζής (84′ Πλιάγκας), Νεμπεγλέρας, Γκονζάλες, Μπλέντι, Πίνα, Καούνος (60′ Γκρούμπιεσιτς).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.