Από τελευταίος… πρώτος

Ο Τζέρεμι Έβανς, ο οποιος κλήθηκε την τελευταία στιγμή αντί του τραυματία Ιμάν Σούμπερτ, ήταν ο νικητής στο διαγωνισμό καρφωμάτων του All Star Game.

Ο Τζέρεμι Έβανς, ο οποιος κλήθηκε την τελευταία στιγμή αντί του τραυματία Ιμάν Σούμπερτ, ήταν  ο νικητής στο διαγωνισμό καρφωμάτων του All Star Game, που έγινε στο Ορλάντο. Τον φετινό νικητή επέλεξε το κοινό μέσω διαδικτύου και όχι η επιτροπή.

Ο Έβανς εντυπωσίασε στη δεύτερη προσπάθειά του, όταν ο καθισμένος σε καρέκλα με την πλάτη στην μπασκέτα συμπαίκτης του στους Τζαζ, Γκόρντον Χέιγουορντ του ύψωσε δύο μπάλες κι εκείνος πηδώντας από πάνω του τις κάρφωσε-με ένα άλμα-στο ίδιο καλάθι.

Ο 24χρονος φόργουορντ συγκέντρωσε το 29% των περίπου 3 εκατομμυρίων ψήφων. Σε ένα άλλο κάρφωμα του ο Έβανς ενήργησε έχοντας δεμένη με κορδέλα μία κάμερα στο κεφάλι του. Κάρφωσε επίσης πάνω από τον κωμικό Κέβιν Χαρτ που ήταν ντυμένος ταχυδρόμος και στη συνέχεια του έδωσε μία φανέλα του “ταχυδρόμου” Καρλ Μαλόουν.
 
Ο Τσέις Μπάντιντζερ (Ρόκετς) ήταν δεύτερος με ελάχιστη διαφορά από τον νικητή (28%) και σε μία από τις προσπάθειές του κάρφωσε πηδώντας πάνω από τον ράπερ P. Diddy. Ο Πολ Τζορτζ προτίμησε να πηδήξει πάνω από δύο συμπαίκτες του στους Πέισερς, τον Ρόι Χίμπερτ και τον Νταντέι Τζόουνς, ενώ ο Ντέρικ Ουίλιαμς πήδηξε πάνω από μία μηχανή μεγάλου κυβισμού, την οποία οδήγησε μέσα στο παρκέ η μασκότ των Τίμπεργουλβς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.