Ακάθεκτη Τότεναμ, αδιόρθωτη Λίβερπουλ!

Η Τότεναμ κέρδισε 1-0 εντός την Γουότφορντ και πέρασε στη δεύτερη θέση της Πρέμιερ Λιγκ, ενώ η Λίβερπουλ χωρίς τον Κλοπ, έκανε νέα γκέλα εντός απέναντι στη Σάντερλαντ (2-2)!

Η Τότεναμ κέρδισε 1-0 εντός την Γουότφορντ και πέρασε στη δεύτερη θέση της Πρέμιερ Λιγκ, ενώ η Λίβερπουλ χωρίς τον Κλοπ, έκανε νέα γκέλα εντός απέναντι στη Σάντερλαντ (2-2)!

Ποιος να το΄λεγε ότι στις 6 Φεβρουαρίου οι δύο πρώτες θέσεις του αγγλικού πρωταθλήματος θα καταλαμβάνονταν από Λέστερ και Τότεναμ; Κι όμως, μετά τις «αλεπούδες», με νίκη συνέχισε το Σάββατο και η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ξεπερνώντας τη Μάντσεστερ Σίτι με τέταρτο σερί τρίποντο και παραμένοντας πέντε πόντους πίσω από την ομάδα του Κλάουντιο Ρανιέρι. Ήρωας των γηπεδούχων ο Κίραν Τρίπιερ που σκόραρε στο 64′ μετά από σέντρα του Άλι και έλυσε τον γόρδιο δεσμό, με τον πρώην τερματοφύλακα της Τότεναμ Εουρέλιο Γκόμες να σώζει πολλάκις την εστία του. Ο Χοσέ Χολέμπας έμεινε στον πάγκο για τους φιλοξενούμενους.

Αυτοί έφυγαν νωρίς…

Το «Άνφιλντ», έζησε μία από τις πιο περίεργες μέρες στην ιστορία του, με τη Λίβερπουλ να παρατάσσεται χωρίς τον προπονητή της Γιούργκεν Κλοπ (ο οποίος έκανε επέμβαση σκωληκοειδίτιδας) και μία σημαντική μερίδα των οπαδών της να αποχωρεί στο 77ο λεπτό, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την αύξηση αριθμού εισιτηρίων στις 77 λίρες.

Αυτό που δεν ήταν περίεργο ήταν η…γκέλα των «ρεντς», οι οποίοι προηγήθηκαν 2-0 απέναντι στην προτελευταία Σάντερλαντ με γκολ των Φιρμίνο και Λαλάνα, αλλά ισοφαρίστηκαν στο τέλος από τέρματα των Τζόνσον και Ντεφό!

Πλέον οι «ρεντς» έχουν μόνο μία νίκη σε έξι αγωνιστικές και οι ελπίδες τους για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ σχεδόν εξανεμίστηκαν.

Η Έβερτον…χόρεψε στο «Μπριτάνια»

Ο τεχνικός της Έβερτον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ επέδειξε τις χορευτικές του ικανότητες σε συναυλία μετά τη μεσοβδόμαδη νίκη επί της Νιούκαστλ και οι παίκτες του τον ακολούθησαν το Σάββατο, με εντυπωσιακό 3-0 στην έδρα της Στόουκ.

Οι Λουκάκου, Κόουλμαν και Λένον καθάρισαν το ματς από το πρώτο μέρος για τη δεύτερη σερί νίκη των «ζαχαρωτών», ενώ οι «πότερς» υπέστησαν την τρίτη συνεχόμενη ήττα τους.

Μοιρασιά στην Ουαλία

Η Κρίσταλ Πάλας διέκοψε σερί πέντε ηττών, παίρνοντας ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Σουόνσι, που παρέμεινε αήττητη για τέταρτη αγωνιστική.

Παλόσκι και Αντεμπαγιόρ έκαναν ντεμπούτο στην επίθεση των δύο ομάδων, αλλά για τους γηπεδούχους σκόραρε ο συνήθης ύποπτος Σίγκουρντσον ανοίγοντας το σκορ στο 13′, με τον Νταν να ισοφαρίζει λίγο μετά την έναρξη του β’ για τους «αετούς».

Στον αφρό η Νιούκαστλ

Η Νιούκαστλ έκανε μία από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις της, κερδίζοντας με 1-0 τη Γουέστ Μπρόμιτς και βγαίνοντας από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Μίτροβιτς πέτυχε το μοναδικό γκολ λίγο μετά το ημίωρο, ενώ οι γηπεδούχοι έχασαν και άλλες ευκαιρίες με τον σκόρερ και τον Τάουνσεντ. Οι  «μπάγκις» είναι πλέον πέντε ματς χωρίς νίκη και πλησιάζουν επικίνδυνα την ουρά.

Η Βίλα παίρνει μαζί της τη Νόριτς

Στο «Βίλα Παρκ», η ουραγός Άστον Βίλα επικράτησε με 2-0 της Νόριτς και διατήρησε τις λιγοστές ελπίδες της για την παραμονή στην κατηγορία, ενώ παρέσυρε τα «καναρίνια» στη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι Λέσκοτ και Αγκμπονλαχόρ χάρισαν στους «βίλανς» την μόλις τρίτη φετινή νίκη τους και υποχρέωσαν τους φιλοξενούμενους στην πέμπτη σερί ήττα.

Τα αποτελέσματα (25η Αγωνιστική):

Σάββατο 

Μάντσεστερ Σίτι – Λέστερ 0-1
(87′ Αγουέρο – 3′, 60′ Χουτ, 48′ Μάχρεζ)

Άστον Βίλα – Νόριτς 2-0
(45′ Λέσκοτ, 51′ Αγκμπονλαχόρ)

Λίβερπουλ – Σάντερλαντ 2-2
(59′ Φιρμίνο, 70′ Λαλάνα – 82′ Τζόνσον, 89′ Ντεφό)

Νιούκαστλ – Γουέστ Μπρόμιτς 1-0
(32′ Μίτροβιτς)

Στόουκ – Έβερτον 0-3
(11′ πεν. Λουκάκου, 28′ Κόουλμαν, 42′ Λένον)

Σουόνσι – Κρ. Πάλας 1-1
(13′ Σίγκουρντσον – 47′ Νταν)

Τότεναμ – Γουότφορντ 1-0
(64′ Τρίπιερ)

Σαουθάμπτον – Γουέστ Χαμ

Κυριακή

Μπόρνμουθ – Άρσεναλ (15:30)
Τσέλσι – Μάντσεστερ Γ. (18:00)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.