Και πάλι… “ντόρτια” η Μέταλιστ (vid)

Η Μέταλιστ... φιλοδώρησε με ακόμη τέσσερα γκολ τη Ζάλτσμπουργκ και προκρίθηκε και τυπικά στους "16" του Europa League, όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό.

Η Μέταλιστ… φιλοδώρησε με ακόμη τέσσερα γκολ τη Ζάλτσμπουργκ και προκρίθηκε και τυπικά στους “16” του Europa League, όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό. Μετά το 4-0 στο πρώτο παιχνίδι στην Αυστρία, οι Ουκρανοί νίκησαν με 4-1 αυτή τη φορά τη Ρέντμπουλ και πήραν πανάξια το “εισιτήριο” για την επόμενη φάση.

Ο Χίντερεγκερ με αυτογκόλ στο 28′ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Μίρον Μάρκεβιτς, με τους φιλοξενούμενους να… κάνουν το λάθος να ισοφαρίσουν στο 56′ με τον Γιάντσερ. Με δύο γκολ σε διάστημα ισάριθμων λεπτών στο 62′ και το 63′ με τους Κριστάλδο και Μπλάνκο αντίστοιχα, η Μέταλιστ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μπλάνκο με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 87′.

Ανώδυνη ήττα από τον Άγιαξ με 2-1 γνώρισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο “Ολντ Τράφορντ”. Οι “κόκκινοι διάβολοι”, που στους “16” θα αντιμετωπίσουν την Μπιλμπάο, είχαν επικρατήσει με 2-0 του “Αίαντα” στο Άμστερνταμ. Οι Ολλανδοί πήραν μια σπουδαία νίκη με ανατροπή, αλλά όχι αρκετή για να τους χαρίσει την πρόκριση. Αντίπαλος της άλλης ομάδας του Μάντσεστερ, της Σίτι, θα είναι η Σπόρτινγκ που νίκησε με 1-0 τη Λέγκια στη Λισαβόνα.

Ενδιαφέρον “ζευγάρι” στον επόμενο γύρο είναι και το Ατλέτικο-Μπεσίκτας. Οι Μαδριλένοι διπλασίασαν τις νίκες τους επί της Λάτσιο, κερδίζοντας με 1-0 στο “Βιθέντε Καλδερόν”, ενώ οι Τούρκοι έχασαν με το ίδιο σκορ από την Μπράγκα στην Πόλη, αλλά προκρίθηκαν χάρη στο υπέρ τους 2-0 στην Πορτογαλία.

Τα αποτελέσματα στους “32” του Europa League:

Μάντσεστερ Γ.-Άγιαξ 1-2
(6′ Ερνάντες – 37′ Οζμπιλίζ, 87′ Άλντερβαϊρελντ)

Άντερλεχτ-Άλκμααρ 0-1
(54′ Μάρτενς)


Ατλέτικο Μ.-Λάτσιο 1-0
(48′ Γκοντίν)


Μπεσίκτας-Μπράγκα 0-1
(25′ Λίμα)


Μέταλιστ-Ζάλτσμπουργκ 4-1
(28′ αυτ. Χίντερεγκερ, 62′ Κριστάλδο, 63′, 87′ Μπλάνκο – 56′ Γιάντσερ)


Σπόρτινγκ Λ.-Λέγκια Β. 1-0
(84′ Φερνάντες)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.