Δημητρέλος: “Να γιατί πρέπει να υπογράψουν”

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Ανδρέας Δημητρέλος προέτρεψε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να υπογράψουν τον νέο διακανονισμό για να μεταφέρουν, όπως είπε, την πίεση στους μετόχους.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Ανδρέας Δημητρέλος προέτρεψε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να υπογράψουν τον νέο διακανονισμό για να μεταφέρουν, όπως είπε, την πίεση στους μετόχους. Ο κ. Δημητρέλος μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 για το θεμα που καίει την ΑΕΚ. Είπε συγκεκριμένα:

-Για την απολογία στην UEFA:
«Ελπίζουμε να μας δώσουν έναν μήνα προθεσμία για να αποδείξουμε ότι είμαστε στο σωστό δρόμο», σχολίασε για την απόφαση της UEFA ο πρόεδρος της Ένωσης, ο οποίος εξέφρασε και την αισιοδοξία του ότι θα βρεθεί λύση και θα σφραγιστούν τα εισιτήρια για το ματς με τον ΟΦΗ.

-Για τις υπόγραφές του νέου διακανονισμού:
««Εγώ ξέρω ότι χθες μας έφεραν τα συμφωνητικά δέκα παίκτες και ελπίζω σήμερα να έρθουν και τα υπόλοιπα. Θα πρέπει να το υπογράψουν όλοι, όχι γιατί η ΑΕΚ ήταν συνεπής μαζί τους αλλά γιατί τους συμφέρει. Θα πρέπει να υπογράψουν για να μεταφέρουν την πίεση στους μετόχους.  Σκεφθείτε ότι -μιλάμε υποθετικά- να μην υπογράψουν οι αθλητές και τιμωρηθεί η ομάδα. Υπάρχουν δύο λόγοι που τους καλώ να υπογράψω. Ο πρώτος είναι για να πάρουν τα χρήματά τους και ο δεύτερος για να μην υπάρχει τιμωρία της ομάδας».

-Για την στάση των εργαζομένων που έχουν φύγει από την ομάδα:
«Είναι 12 τα άτομα που έχουν φύγει από την ομάδα, και 16 εάν υπολογίσουμε και τους προπονητές. Έχουμε 8 «ναι» και δεν έχουμε απάντηση από την πλευρά του Χιμένεθ. Τους εξηγούμε ότι δεν έχουν να χάσουν τίποτα. Η πλευρά του Χιμένεθ αξιώνει τα διπλά χρήματα από αυτά που είχε συμφωνηθεί να λάβει το Νοέμβριο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.