Αποχή-μήνυμα

Αποχή από την προπόνηση αποφάσισαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θέλοντας να στείλουν ένα μήνυμα στους μετόχους της ΠΑΕ ότι η κατάσταση δεν πάει άλλο.

Αποχή από την προπόνηση αποφάσισαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θέλοντας να στείλουν ένα μήνυμα στους μετόχους της ΠΑΕ ότι η κατάσταση δεν πάει άλλο. Οι “κιτρινόμαυροι” μαζεύτηκαν στις 10 το πρωί στα αποδυτήρια και αναζήτησαν τρόπο αντίδρασης στα όσα συμβαίνουν στην ΠΑΕ.

Στην πρόταση για αποχή από την προπόνηση που ήταν να ξεκινήσει στις 11:00, είπαν όλοι “ναι”. Έτσι για τα γήπεδα πήγαν όλοι μαζί για καφέ. Στη συνέχεια της ημέρας θα εκδόσουν και ανακοίνωση με την οποία θα εξηγούν την στάση τους.

Στους παίκτες μίλησαν οι αρχηγοί, Δέλλας, Λυμπερόπουλος και Καφές. Τους είπαν ότι “χορτάσαμε από λόγια και θα πρέπει να κάνουμε κάτι για να καταλάβουν οι μέτοχοι ότι θα πρέπει να κινητοποιηθούν’. Αναφερόμενοι στο θέμα των υπογραφών, το άφησαν στην ευχέρεια του καθενός.

“Αυτό είναι κάτι προσωπικό. Ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του” είπαν. Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα είναι η τελευταία μέρα για να υπογράψουν οι παίκτες τον διακανονισμό που τους προτείνει η διοίκηση με αρκετούς από αυτούς να είναι αρνητικοί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.