Καταδικάστηκαν διαιτητής και προπονητής, που προσπάθησαν να δωροδοκήσουν τερματοφύλακα

Ένας πρώην διαιτητής FIFA και ένας προπονητής καταδικάστηκαν την Τρίτη από δικαστήριο της Μάλτας, το οποίο έκρινε ότι προσπάθησαν να δωροδοκήσουν έναν τερματοφύλακα πριν από διεθνή αναμέτρηση του 2008.

Ένας πρώην διαιτητής FIFA και ένας προπονητής καταδικάστηκαν την Τρίτη από δικαστήριο της Μάλτας, το οποίο έκρινε ότι προσπάθησαν να δωροδοκήσουν έναν τερματοφύλακα πριν από διεθνή αναμέτρηση του 2008. Στον ρέφερι Τζο Ατάρντ και τον Αλβανό τεχνικό, Ιλίρ Πελίνκου, επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης με αναστολή και πρόστιμο 500 ευρώ, επειδή αποπειράθηκαν να «στήσουν» την αναμέτρηση της -τότε πρωταθλήτριας Μάλτας- Μάρσαξλοκ με την κροατική Σλάβεν Μπέλουπο για τον α΄ προκριματικό γύρο του Κυπέλλου UEFA.

Κατά τη διάρκεια της εκδίκασης εξιστορήθηκε το πώς οι δύο άνδρες προσέγγισαν τον τότε τερματοφύλακα της Μάρσαξλοκ, Σάβιουρ Νταρμάνιν, ζητώντας του να δώσει στη φιλοξενούμενη ομάδα προβάδισμα τριών τερμάτων. Παρ’ όλα αυτά, η πρωταθλήτρια Μάλτας ηττήθηκε 4-0, παρότι ο Νταρμάνιν αρνήθηκε τη συγκεκριμένη προσφορά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Μάλτας επέβαλε το 2010 διά βίου αποκλεισμό στους δύο άνδρες, καθώς απέδειξε την εμπλοκή τους στην προσπάθεια «στησίματος» της αναμέτρησης, ενώ απάλλαξε τον Νταρμάνιν.

Πηγή, ΑΠΕ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.