Θέλει να παίξει ο Μπαρμπόσα

Ο Έλντερ Μπαρμπόσα παρουσιάζεται αποφασισμένος να θέσει τον εαυτό του στη διάθεση του Γκουστάβο Πογιέτ για την επικείμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, για το πρωτάθλημα της Super League.

Ο Έλντερ Μπαρμπόσα παρουσιάζεται αποφασισμένος να θέσει τον εαυτό του στη διάθεση του Γκουστάβο Πογιέτ για την επικείμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, για το πρωτάθλημα της Super League. Οι έως τώρα εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΚ ήθελαν τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό να χάνει και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όμως ο ίδιος φέρεται να έχει εκδηλώσει την επιθυμία να επιστρέψει νωρίτερα στην αγωνιστική δράση και μάλιστα το ερχόμενο Σάββατο, στο ματς με τους «ερυθρολεύκους». 

Ο Μπαρμπόσα θα προσπαθήσει να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων την Τρίτη και αν τα καταφέρει, χωρίς να νιώθει ενοχλήσεις, τότε θα τεθεί στη διάθεση του Ουρουγουανού τεχνικού για το ματς της 22ης αγωνιστικής. Σε διαφορετική περίπτωση, θα μείνει εκτός και θα συνεχίσει την αποθεραπεία του, χωρίς να υπάρχει κάποιο ρίσκο για υποτροπή. 

Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ δε θέλουν να ρισκάρουν με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό, παρότι η απουσία του στα τελευταία ματς της Ένωσης είναι εμφανής. Ο Πογιέτ από την πλευρά του, θα ξεκινήσει να καταστρώνει τα πλάνα του για την εντός έδρας αναμέτρηση με τους «ερυθρολεύκους» από την Τρίτη, καθιώς τη Δευτέρα οι «κιτρινόμαυροι» είχαν ρεπό.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.