Θέλει τον Λούκας η Ντόρτμουντ

Η Ντόρτμουντ φέρεται να έχει εντάξει στο μετεγγραφικό της στόχαστρο τον Λούκας Πέρεθ, για τον οποίο θα κινηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η Ντόρτμουντ φέρεται να έχει εντάξει στο μετεγγραφικό της στόχαστρο τον Λούκας Πέρεθ, για τον οποίο θα κινηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου, ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των Βεστφαλών, μετά τις εφετινές του εμφανίσεις με τη φανέλα Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Όπως αναφέρουν τα ίδια δημοσιεύματα, σημαντικό ρόλο θα παίξει το μέλλον του Ομπαμεγιάνγκ, καθώς αν παραχωρηθεί σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα, τότε θα γίνει σίγουρα κίνηση για την απόκτηση του Λούκας από τη «Ντέπορ». Η ρήτρα αποδέσμευσης του Ισπανού μεσοεπιθετικού φτάνει τα 20 εκατομμύρια ευρώ και η γερμανική ομάδα είναι θετική στο ενδεχόμενο κάλυψης του συγκεκριμένου ποσού.

Αν τελικά ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μετεγγραφή, ο ΠΑΟΚ θα εισπράξει ένα ποσό της τάξεως των έξι εκατομμυρίων ευρώ, καθώς διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη, που φτάνει το 30%, όταν παραχώρησε το περασμένο καλοκαίρι τον παίκτη, έναντι 1,5 εκατομμυρίου ευρώ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.