Τετ α τετ Αδαμάκη με τους παίκτες

Ο πρόεδρος του Εθνικού Αστέρα, Βασίλης Αδαμάκης βρέθηκε νωρίς το μεσημέρι τη Τρίτης στα αποδυτήρια της ομάδας και είχε τετ α τετ με τους ποδοσφαιριστές.

Ο πρόεδρος του Εθνικού Αστέρα, Βασίλης Αδαμάκης βρέθηκε νωρίς το μεσημέρι τη Τρίτης στα αποδυτήρια της ομάδας και είχε τετ α τετ με τους ποδοσφαιριστές.
Λίγο πριν αρχίσει η προπόνηση ο επικεφαλής του ΔΣ της αθηναϊκής ΠΑΕ, θεώρησε σκόπιμο να μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές, να τους συγχαρεί για την προσπάθεια που έκαναν στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καλλιθέα και να τους δώσει εγγυήσεις για τη συνέχεια.
Ο Αδαμάκης ενημέρωσε τους παίκτες για την κατάσταση που επικρατεί και παράλληλα τόνισε ότι καταβάλλονται προσπάθειες προκειμένου η ομάδα να εξασφαλίσει φορολογική ενημερότητα και από εκεί και πέρα να εκδοθούν όλα τα δελτία που είναι σε εκκρεμότητα ώστε οι παίκτες να τεθούν στη διάθεση του τεχνικού, Πέτρου Δημητρίου.
Από εκεί και πέρα, στα αγωνιστικά, το μοναδικό πρόβλημα αφορά τον Μπέριο, που έχει αιμάτωμα στο γόνατο αλλά η κατάσταση του δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.