Ο Αμπραχαμιάν επιστρέφει με στόχο το χρυσό στο Λονδίνο

Ο Σουηδός αθλητής της Ελληνορωμαϊκής πάλης, Αρα Αμπραχαμιάν, επιβεβαίωσε ότι σχεδιάζει να επανέλθει δυναμικά κι ελπίζει ότι θα καταφέρει να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Ο Σουηδός αθλητής της Ελληνορωμαϊκής πάλης, Αρα Αμπραχαμιάν, επιβεβαίωσε ότι σχεδιάζει να επανέλθει δυναμικά κι ελπίζει ότι θα καταφέρει να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, τέσσερα χρόνια μετά τον αποκλεισμό του στη διοργάνωση του Πεκίνου.

Ο αρμενικής καταγωγής παλαιστής είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στα 84κ της Ελληνορωμαϊκής στην κινεζική πρωτεύουσα αλλά του αφαιρέθηκε στη συνέχεια από τους διοργανωτές, επειδή το πέταξε στο ταπί σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τους κριτές.

Ο 36χρονος Αμπραχαμιάν, που είναι και παγκόσμιος πρωταθλητής της κατηγορίας, είχε κερδίσει ασημένιο μετάλλιο το 2004 στην Αθήνα και όπως δήλωσε, το μεγάλο του όνειρο παραμένει ένα χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Όπως είπε, σκόπευε να επιστρέψει νωρίτερα αλλά τα σχέδιά του καθυστέρησαν λόγω τραυματισμού του σε τροχαίο ατύχημα στη Μόσχα, όμως πλέον αισθάνεται περίφημα και προπονείται για τους επερχόμενους Ολυμπιακούς του Λονδίνου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.