«Η χειρότερη στιγμή του Βενγκέρ»

Τη χειρότερη στιγμή της καριέρας του βιώνει ο Αρσέν Βενγκέρ στην Άρσεναλ σύμφωνα με τον Εμανουέλ Πετί.

Τη χειρότερη στιγμή της καριέρας του  βιώνει ο Αρσέν Βενγκέρ στην Άρσεναλ σύμφωνα με τον Εμανουέλ Πετί. Ο πρώην άσος των «κανονιέρηδων» αναφέρθηκε στην τωρινή κατάσταση της ομάδας και σχολίασε την πολιτική που ακολουθεί ο σύλλογος. Παράλληλα τόνισε πως η ομάδα χρειάζεται έναν ηγέτη και ξεκαθάρισε πως θα πρέπει να δαπανηθούν χρήματα προκειμένου να έρθουν και πάλι μεγάλα ονόματα στον σύλλογο.

«Αυτή είναι η χειρότερη στιγμή της καριέρας του Αρσέν στην Άρσεναλ. Οι παίκτες πρέπει να κοιταχτούν και να αναρωτηθούν. Παίζουν σαν να μην ξέρουν τι συμβαίνει. Η κρισιμότερη στιγμή ήταν με την Μπέρμιγχαμ. Από εκεί και πέρα οι παίκτες έχασαν την εμπιστοσύνη στην πολιτική της Άρσεναλ. Ο Αρσέν έχτισε τις επιτυχίες του σε έμπειρους παίκτες.

Η ομάδα χρειάζεται ηγέτη, αλλά αυτό δεν θα γίνει αν δεν παίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κάθε χρόνο πουλά τους καλύτερους παίκτες. Η Άρσεναλ δεν είναι ακαδημία ποδοσφαίρου. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη και πρέπει να επιστρέψει σε αυτό το επίπεδο. Θα πρέπει να δαπανηθούν χρήματα και να έρθουν μεγάλα ονόματα» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Εμανουέλ Πετί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.