MVP ο Χαριτωνίδης για τη 16η αγωνιστική

O πασαδόρος του Άρη, Γιάννης Χαριτωνίδης, αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής (MVP) της 16ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών.

O πασαδόρος του Άρη, Γιάννης Χαριτωνίδης, αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής (MVP) της 16ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών.
 
Ο έμπειρος άσος, που αναδεικνύεται MVP για πρώτη φορά στην 20χρονη καριέρα του, ήταν ο ηγέτης των «κίτρινων» στη νίκη-έκπληξη που σημείωσαν επί του πολύ δυνατού Φοίνικα Σύρου με 3-0, στη Μίκρα.
 
Ο Χαριτωνίδης είχε δύσκολη αποστολή, αφού έπρεπε να διαχειριστεί τη μέτρια υποδοχή της ομάδας του (37%), αλλά τα κατάφερε και με το παραπάνω, καθώς οι πάσες του έφεραν ποσοστό αποτελεσματικότητας 50% στην επίθεση!
 
Ακόμη, έβγαλε καθοριστικές άμυνες, βοήθησε στον τομέα μπλοκ-άμυνα και πανηγύρισε 6 προσωπικούς πόντους από 5/6 επιθέσεις και ένα μπλοκ, παρότι πασαδόρος, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά στην εφετινή διοργάνωση που τον τίτλο του MVP κατακτά αθλητής του Άρη.
 
«Είναι πολύ ωραίο νέο και ένα ωραίο δώρο για αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που έχω κάνει στα γήπεδα της Α1 εδώ και 20 χρόνια. Δεν είχα ξαναβγεί MVP κάποιας αγωνιστικής και, για να είμαι ειλικρινής, πίστευα πως θα σταματήσω την καριέρα μου και δεν θα τα καταφέρω. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου» δήλωσε ο 38χρονος πασαδόρος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.