Κωδικός “Ρούμπιν”

Μετά τη νίκη επί του Πανιώνιου που επανέφερε τη διαφορά στο -2 απο την κορυφή οι παίκτες του Ολυμπιακού ετοιμάζονται για τη ρεβάνς με την Ρούμπιν Καζάν την Πέμπτη στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Μετά τη νίκη επί του Πανιώνιου που επανέφερε τη διαφορά στο -2 απο την κορυφή οι παίκτες του Ολυμπιακού ετοιμάζονται για τη ρεβάνς με την Ρούμπιν Καζάν την Πέμπτη στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Οι “ερυθρόλευκοι” καλούνται να διαχειριστούν το υλικό τους καθώς είναι μέσα σε τρεις διοργανώσεις.

Με το 2-0 επί των “κυανέρυθρων” ο Ολυμπιακός έφτασε τις έξι σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πετύχει δεκατέσσερα γκολ και χωρίς να δεχθεί κανένα. Συμπλήρωσαν δε 11 συνεχόμενες νίκες στο Καραϊσκάκη, έχοντας 31 γκολ ενεργητικό και μόλις 2 παθητικό.

Στο πρωτάθλημα ο στόχος είναι να γίνει το 8 στα 8 και η ομάδα να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου. Αλλά πριν από όλα αυτά υπάρχει η Ρούμπιν Καζάν και η ρεβάνς του 1-0 της Μόσχας στο Europa Leauge. Η προετοιμασία για αυτό το ματς αρχίζει από σήμερα (20/2).
 
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ελπίζει στις επιστροφές του Μιραλάς και του Μέλμπεργκ ώστε να καταστρώσει τα πλανα του με μεγαλύτερη άνεση. Ο Βάσκος τεχνικός τονίζει στους παίκτες του, ότι η πρόκριση δεν έχει έρθει ακόμη και θα χρειαστεί να παρουσιαστούν το ίδιο δυνατοί στη ρεβάνς με τους Ρώσους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.