“Βάλτε πάλι πλάτη”

Ο Ανδρέας Δημητρέλος αναμένεται να ζητήσει σήμερα (20/2) από τους παίκτες της ΑΕΚ να υπογράψουν πως έχουν έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση για το διακανονισμό των οφειλομένων.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος αναμένεται να ζητήσει σήμερα (20/2) από τους παίκτες της ΑΕΚ να υπογράψουν πως έχουν έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση για το διακανονισμό των οφειλομένων. Το έγγραφο αυτό είναι απαραίτητο στον φάκελο που θα παρουσιάσει η ΠΑΕ για να αποφύγει την τιμωρία από την UEFA. 

Οι παίκτες από την πλευρά τους θα ζητήσουν εγγυήσεις για την καταβολή των δεδουλευμένων τους, ενώ δεν αποκλείεται να τοποθετηθούν ξανά μέσω κάποιας ανακοίνωσης. Αναγνωρίζουν τις κρίσιμες ώρες που περνάει ομάδα και δεν θέλουν να κατηγορηθούν ότι έβαλαν ένα χεράκι για την καταστροφή της.

Στο μεταξύ λιγότερο από 72 ώρες πριν την απολογία της στη Νιόν και λύση δεν έχουν βρει οι μέτοχοι. Η ομάδα του 2004 δεν έχει ακόμη συμφωνήσει στο ποσό που πρέπει να βάλει ο καθένας για να καλυφθεί η «τρύπα» των 7 εκατ. ευρώ, αφού  παραμένουν άγνωστες οι προθέσεις των Πόλυ Χατζηιωάννου, Γκίκα Γκούμα και Νίκου Νοτιά.

Ο τελευταίος σύμφωνα με χθεσινοβραδινές πληροφορίες είναι έτοιμος να δώσει τις 120.000 ευρώ που απαιτούνται για να σφραγιστούν από την Εφορία τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΟΦΗ αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του ως προς την συμμετοχή του στα χρέη της ΠΑΕ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.