Δέλλας: “Ας περιμένουμε την κλήρωση”

Ο Τραϊανός Δέλλας απέδωσε τα εύσημα στους παίκτες του για τη νίκη-πρόκριση επί του Παναθηναϊκού.

Ο Τραϊανός Δέλλας απέδωσε τα εύσημα στους παίκτες του για τη νίκη-πρόκριση επί του Παναθηναϊκού. Ο προπονητής του Ατρόμητου δε σχολίασε για τον στόχο της ομάδας του στο Κύπελλο, τονίζοντας ότι θα πρέπει πρώτα να γίνει η κλήρωση.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Δέλλας στη συνέντευξη Τύπου:

«Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Δεν είναι καθόλου εύκολο σε διπλά παιχνίδια να προκρίνεσαι με τον Παναθηναϊκό. Το 0-0 ήταν ύπουλο σκορ και αποδείχθηκε σήμερα σε ένα κλειστό παιχνίδι, ήταν φανερό πως το πρώτο μας μέλημα ήταν να μην δεχθούμε γκολ. Ειδικά εμείς που θα θέλαμε μετά 2. Εμείς πετύχαμε πρώτοι το γκολ και στην συνέχεια δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Ο στόχος ήταν πολύ μεγάλος και για αυτό πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Δούλεψαν πολύ στο γήπεδο και άξια πέρασαν. Ο κόσμος έδωσε ώθηση στα παιδιά. Πρώτη φορά το αισθάνθηκα έτσι το γήπεδο και το ίδιο θέλω να δω και το Σάββατο, όπου ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Για το αν ειναι στόχος η κατάκτηση του Κυπέλλου:
«Ο Ατρόμητος έχει βρεθεί σε τελικούς τα τελευταία χρόνια. Ας περιμένουμε την κλήρωση και θα δούμε. Αυτό το παιχνίδι για εμένα έχει περάσει, κοιτάω το ματς του επόμενου Σαββάτου».

Για το αν βοηθάει η πρόκριση στην ψυχολογία:
«Σίγουρα βοηθάει. Είτε στις νίκες είτε στις ήττες πρέπει να έχουμε τον έλεγχο των συναισθημάτων για να μπορούμε να δουλεύουμε. Με μία νίκη δεν μπορείς να πετάς στα σύννεφα ή με μία ήττα να χάνεσαι για πολύ καιρό. Τα παιδιά δουλεύουν πάρα πολύ. Θέλω να σταθώ στα παιδιά που δεν παίζουν. Αυτά τα παιδιά κρατούν την καλή αύρα στα αποδυτήρια με την συμπεριφορά τους και με εμένα εδώ θα τους δοθούν οι ευκαιρίες να παίξουν».

Για το αν είναι η καλύτερη του στιγμή στην καριέρα του:
«Είναι μεγάλη στιγμή για εμένα και τον Ατρόμητο να αποκλείσουμε τον Παναθηναϊκό. Δεν μπορούμε να λέμε για μαύρες στιγμές ή καλές στιγμές. Για μαύρες, μάλλον, μπορούμε να λέμε, ήταν μαύρη στιγμή αυτή για εμένα και την ομάδα(σ.σ. ΑΕΚ) εδώ στο Περιστέρι Το ποδόσφαιρο προχωράει, πρέπει να βλέπεις μπροστά. Να βγούμε από την δύσκολη κατάσταση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.