Ζήτησε και νεύρο ο Πογιέτ

Ο Γκουστάβο Πογιέτ ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ πάθος και νεύρο στο επικείμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, προκειμένου να καταφέρει η ομάδα του να σπάσει το αήττητο σερί των «ερυθρολεύκων».

Ο Γκουστάβο Πογιέτ ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ πάθος και νεύρο στο επικείμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, προκειμένου να καταφέρει η ομάδα του να σπάσει το αήττητο σερί των «ερυθρολεύκων». Ο Ουρουγουανός τεχνικός φέρεται να έχει παράπονο από τους παίκτες, σχετικά με την εικόνα που παρουσιάζουν σε ορισμένες αναμετρήσεις, καθώς θεωρεί πως είναι ιδιαίτερα μαλθακοί. Ο προπονητής της Ένωσης μίλησε στους παίκτες του και σύμφωνα με δημοσιεύματα τους υπογράμμισε πως θέλει από εδώ και πέρα να αλλάξουν τη συμπεριφορά τους στον αγωνιστικό χώρο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πογιέτ τόνισε στους παίκτες του: «Είμαστε μαλακοί και άχρωμοι μέσα στο γήπεδο πολλές φορές. Είμαστε πιο… καλά παιδιά από όσο πρέπει και οι αντίπαλοι το εκμεταλλεύονται. Στα δύο τελευταία ματς με τον Ηρακλή και τον Ατρόμητο είδατε πως το πήγαν οι αντίπαλοί σας. Έπαιζαν πολύ δυνατά, έσπρωχναν, προσπαθούσαν να πάρουν επίσης φάουλ σε κάθε ευκαιρία».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Όταν μας σπρώχνουν θέλω να σπρώχνουμε και εμείς. Όταν μας παίζουν δυνατά, πρέπει να παίζουμε δυνατά και εμείς. Δεν χρειάζεται να είμαστε τόσο… καλά παιδιά. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο πάσες, τρέξιμο και τακτική. Θέλει και νεύρο, θέλει να παίξεις και ξύλο, αν ο άλλος θέλει να παίξει ξύλο».

Όσον αφορά στην ενδεκάδα, που σκοπεύει να παρατάξει στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, όλα δείχνουν πως οι «κιτρινόμαυροι» θα παραταχθούν με 4-3-3 στο συγκεκριμένο ματς. Ο Ουγουρουανός τεχνικός δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του, σχετικά με τα πρόσωπα που θα χρησιμοποιήσει, με τέσσερις παίκτες να διεκδικούν τις τρεις θέσεις της μεσαίας γραμμής. Αυτοί είναι οι Ζουκουλίνι, Σιμόες, Γιόχανσον και Μάνταλος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.