Ράντμαν: “Στο “1” παίζει ένας” (vid)

Ο Βέλιμιρ Ράντμαν λίγο πριν φορέσει τα γάντια του για δεύτερη φορά στο πρωτάθλημα, μίλησε στην κάμερα του Novasports και τον Αποστόλη Λάμπο για τη δύσκολη ζωή του τερματοφύλακα αλλά και για την ευκαιρία του να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα μετά από 9 μήνες παρουσίας στον Ατρόμητο.

Ο Βέλιμιρ Ράντμαν λίγο πριν φορέσει τα γάντια του για δεύτερη φορά στο πρωτάθλημα, μίλησε στην κάμερα του Novasports και τον Αποστόλη Λάμπο για τη δύσκολη ζωή του τερματοφύλακα αλλά και για την ευκαιρία του να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα μετά από 9 μήνες παρουσίας στον Ατρόμητο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βέλιμιρ Ράντμαν (video)

Για την πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα με την Κέρκυρα.

“Σίγουρα νιώθω καλύτερα, καθώς οποιοσδήποτε θα ένιωθε καλύτερα αν ήξερε ότι πρόκειται να παίξει. Θα προσπαθήσω να κάνω καλή δουλειά ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου και ύστερα θα δούμε τί θα συμβεί.

Φυσικά είναι δύσκολο να περιμένεις τόσο καιρό, επειδή όλη την εβδομάδα κάνεις σκληρή δουλειά στην προπόνηση και όταν έρχεται το ματς, δεν παίζεις. Ωστόσο έτσι είναι το ποδόσφαιρο και στη θέση που αγωνίζομαι παίζει μόνο ένας.

Ελπίζω να έδειξα στο ματς με την Κέρκυρα ότι ήμουν έτοιμος, γιατί πάντα δουλεύω στο 100% καθώς ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου δοθεί η ευκαιρία.”

Για τον ανταγωνισμό στον Ατρόμητο.

“Ο Ατρόμητος έχει τρεις πολύ καλούς τερματοφύλακες. Ο Ιτάνζ είναι πολύ καλός τερματοφύλακας και το έχει δείξει αυτό φέτος που παίζει καλά βοηθώντας την ομάδα. Εγώ κι ο Φώτης (σ.σ. Καραγκιολίδης) δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι, απλά δουλεέυουμε σκληρά και περιμένουμε την ευκαιρία μας.”

Για τον στόχο των πλέι οφ και τον κόσμο της ομάδας.

“Στόχος μας φέτος είναι τα πλέι οφ. Τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου θα κάνυομε τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Θέλω να πω στον κόσμο ότι θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας.

Θέλουμε τους οπαδούς κοντά μας όπως έχουν κάνει όλη τη χρονιά μέχρι τώρα και ελπίζω να κάνουμε καλή δουλειά για όλη την οικογένεια του Ατρόμητου.”

Για το ματς με τα Γιάννινα.

“Πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον ματς γιατί είναι σημαντικό και για τα Γιάννινα που μάχονται να παραμείνουν στην μεγάλη κατηγορία, ενώ εμείς για να βγούμε στα πλέι οφ. Θα είναι ένα ενδιαφέρον και ανοιχτό ματς και πιστεύω ότι θα κάνουμε καλή δουλειά.

Έχω παρακολουθήσει κάποια ματς των Ιωαννόνων και θεωρώ ότι το καλύτερο που έχουν να επιδείξουν είναι ο τερματοφύλακας τους (σ.σ. Φώτης Κηπουρός). Γνωρίζω ότι είναι καλή ομάδα με καλούς παίκτες, θα είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο.

Εμείς πρέπει να είμαστε υπομονετικοί, πρέπει να δείξουμε ότι ήρθαμε από το πρώτο λεπτό για να πάρουμε το ματς και αν μπούμε έτσι δε φοβάμαι τίποτα.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.