Ρανιέρι: «Είμαστε στο μικροσκόπιο»

Κατανόηση ζήτησε ο Κλάουντιο Ρανιέρι, καθώς παραδέχτηκε ότι ο ίδιος και οι παίκτες της Ιντερ θα παραμείνουν στο μικροσκόπιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Κατανόηση ζήτησε ο Κλάουντιο Ρανιέρι, καθώς παραδέχτηκε ότι ο ίδιος και οι παίκτες της Ιντερ θα παραμείνουν στο μικροσκόπιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Οι «νερατζούρι» προετοιμάζονται για το ματς με την Μπολόνια χωρίς νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους. Μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο από τη Νάπολι, έχουν τρεις ήττες και μόλις μία ισοπαλία στο ενεργητικό τους.

«Δεν το καταλαβαίνουμε πάντα, αλλά το ποδόσφαιρο δεν είναι ακριβώς επιστήμη. Τα τρία παιχνίδια ήταν διαφορετικά. Με τη Λέτσε παλέψαμε, αλλά ο τερματοφύλακάς τους ήταν εξαιρετικός. Με την Παλέρμο και τη Νοβάρα, ξέραμε ότι οι αντεπιθέσεις τους μπορούσαν να μας κάνουν κακό, όπως το ξέρουμε και εν όψει του αγώνα με την Μπολόνια. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να μην παραχωρήσουμε γκολ», σχολίασε ο Ιταλός τεχνικός.

«Είμαστε υπό παρακολούθηση αυτή τη στιγμή, τόσο οι παίκτες, όσο και ο προπονητής. Εχουμε ένα νέο πλάνο και ο πρόεδρος θέλει από μας να νικάμε. Αν μείνω, θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, το ίδιο και οι ποδοσφαιριστές. Πιστεύουμε όλοι στο σχέδιό μας και θα κάνουμε τα πάντα για να το εφαρμόσουμε», κατέληξε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.