Σώθηκε η Σαουθάμπτον, υποβιβασμός για Γουέστ Μπρομ!

Με νίκη, η οποία ισοδυναμεί με παραμονή στην κατηγορία, έφυγε από το «Λίμπερτι» η Σαουθάμπτον (0-1), φέρνοντας πια σε πολύ δύσκολη θέση τη γηπεδούχο Σουόνσι.

Με νίκη, η οποία ισοδυναμεί με παραμονή στην κατηγορία, έφυγε από το «Λίμπερτι» η Σαουθάμπτον (0-1), φέρνοντας πια σε πολύ δύσκολη θέση τη γηπεδούχο Σουόνσι.

Οι «Άγιοι» νίκησαν 1-0 με γκολ του Μανόλο Γκαμπιαντίνι στο 72ο λεπτό (πέρασε αλλαγή τέσσερα λέπτά νωρίτερα) και ταυτόχρονα καταδίκασαν σε υποβιβασμό τη Γουέστ Μπρομ, που με 31 βαθμούς δεν μπορεί να καλύψει σε μία αγωνιστική το -5 από Σαουθάμπτον και Χάντερσφιλντ (έχει και παιχνίδι λιγότερο), την ώρα που οι «κύκνοι» έμειναν στους 33 βαθμούς.

Η ομάδα του Μαρκ Χιουζ μετά το τεράστιο «διπλό» που πέτυχε θέλει ένα βαθμό στην τελευταία αγωνιστική για να σωθεί και μαθηματικά (υποδέχεται την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι), ενώ η Χάντερσφιλντ, με την οποία ισοβαθμεί στους 36 πόντους, χρειάζεται μία ισοπαλία στα δύο εναπομείναντα ματς (έχει ένα λιγότερο) με Τσέλσι και Άρσεναλ.

Η Σουόνσι μετά την αποτυχία στην έδρα της θέλει ένα θαύμα για να βρίσκεται και του χρόνου στα σαλόνια της Premier League. Για να συμβεί αυτό οι «κύκνοι» θα πρέπει να επικρατήσουν με όσο το δυνατό περισσότερα γκολ επί της υποβιβασμένης, Στόουκ Σίτι, πάλι στο «Λίμπερτι» και ταυτόχρονα μια εκ των Σαουθάμπτον, Χάντερσφιλντ να ηττηθεί, προκειμένου ισοβαθμίζει με μία από τις δύο ή, και τις δύο (στους 36 βαθμούς) και ταυτόχρονα να έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.