Θάφτηκε στην άμμο και μιλάει για… παιδιά η Καρντάσιαν

Σε στυλ... ναυαγού φωτογραφήθηκε η Kim Kardashian και σε συνέντευξή της δηλώνει πως θέλει να γίνει μανούλα, αν και προς το παρόν δεν είναι έτοιμη για σχέση μετά το διαζύγιο! Φάτσα φόρα τις έβγαλε τις καμπύλες στο περιοδικό «Allure» η τηλεπερσόνα, αποκαλύπτοντας τι σκέφτεται για το μέλλον της.

Σε στυλ… ναυαγού φωτογραφήθηκε η Kim Kardashian και σε συνέντευξή της δηλώνει πως θέλει να γίνει μανούλα, αν και προς το παρόν δεν είναι έτοιμη για σχέση μετά το διαζύγιο! Φάτσα φόρα τις έβγαλε τις καμπύλες στο περιοδικό «Allure» η τηλεπερσόνα, αποκαλύπτοντας τι σκέφτεται για το μέλλον της.

«Αν θέλω δικά μου παιδιά; Φυσικά. Αλλά δεν ξέρω αν αυτό θα συμβεί. Μπορεί απλώς μόνο να δουλεύω, να δουλεύω, να δουλεύω και να μην το σκέφτομαι. Η Khloe αστειεύεται μαζί μου και μου λέει: “Θα γίνεις η παρένθετή μου;”», αναφέρει.

Προς το παρόν, πάντως, τονίζει ότι αυτό που προέχει είναι. η φόρμα της: «έχω ακόμη ένα δυο χρόνια να αφιερώσω στον εαυτό μου και το σώμα μου. Στα 35 υπόσχομαι να το σκεφτώ».

Μιλώντας για τον γάμο και το διαζύγιο με τον Kris Humphries, η Kimεύχεται να μην το είχε δημοσιοποιήσει ποτέ! «Αυτή η εμπειρία με έκανε να θέλω να κρατώ τη σχέση μου πιο προσωπική, όταν αποφασίσω να ξανακάνω σχέση. Δεν είμαι έτοιμη, αλλά όταν έρθει η στιγμή, θα είμαι πιο προσεκτική για το ποιον θα συστήσω στον κόσμο».
Κρυφή η σχέση και το ριάλιτι on air; Δεν γίνεται!

Και να σκεφτείς πως οι φήμες την θέλουν να έχει επανασυνδεθεί με τον πρώην της, Reggie Bush κι ας μην το παραδέχονται!

Πηγή, Celebnews.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.