Εύκολο απόγευμα για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε άνετα 14-5 του ΝΟ Πατρών στο κλειστό κολυμβητήριο των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Α1 υδατοσφαίρισης των ανδρών.

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε άνετα 14-5 του ΝΟ Πατρών στο κλειστό κολυμβητήριο των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Α1 υδατοσφαίρισης των ανδρών. Με αφετηρία το 2-2, οι «πράσινοι» επέβαλαν την ανωτερότητά τους και δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα να πάρουν τους τρεις βαθμούς, που τους διατηρούν στο κυνήγι της τέταρτης θέσης. Ο Φάνης Κουντουδιός έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς Τούμπουρο και Γερακούδη, οι οποίοι μάλιστα σκόραραν (αμφότεροι με πέναλτι). Το ματς έγινε χωρίς θεατές, λόγω τιμωρίας του «τριφυλλιού».

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 4-1, 2-1, 4-1

Τα γκολ:
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:
Τσόκας 3, Γ.Αφρουδάκης 3, Στελλάτος 3, Γ.Κόχειλας, Κοκκινάκης, Αληχανίδης, Γερακούδης, Τούμπουρος
ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ: Τοράκης 2, Φιλίποβιτς, Κανελλόπουλος, Αποσκίτης

Πανιώνιος-Αργοστόλι 10-8
Ενα ξέσπασμα στην τελευταία περίοδο χάρισε στον Πανιώνιο τη νίκη με 10-8 επί του Αργοστολίου, σε αγώνα για τη 15η ημέρα της Α1 υδατοσφαίρισης των ανδρών. Οι Κεφαλονίτες, αν και δεν προσπέρασαν ποτέ στο σκορ, κατάφεραν να εμφανιστούν άκρως ανταγωνιστικοί για τρία οκτάλεπτα και να ακολουθούν κατά πόδας τους «κυανέρυθρους», οι οποίοι όμως έκαναν ένα σερί 3-0 στα πρώτα τέσσερα λεπτά της τέταρτης περιόδου και «καθάρισαν» το παιχνίδι. Η ομάδα του Δημήτρη Σελετόπουλου διατηρεί έτσι τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών που τη χωρίζει από τον Παναθηναϊκό και παραμένει σε τροχιά τετράδας και πλέι-οφ.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 3-2, 1-2, 5-3

Τα γκολ:
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ:
Χατζηγούλας 4, Παπαδόγκωνας 2, Καπότσης 2, Μιτελούδης, Κουτσιαλής
ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ: Ρατσούνιτσα 3, Χαραλαμπόπουλος 2, Ευ.Δουδέσης, Αναστασιάδης, Δάνδολος

Καλαμάκι- Εθνικός 15-6
Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του πανηγύρισε το Καλαμάκι, που επικράτησε άνετα στο Παλαιό Φάληρο 15-6 του ουραγού Εθνικού. Η ομάδα των νοτίων προαστίων «έπιασε» πλέον το Παλαιό Φάληρο στη δέκατη θέση και ελπίζει βάσιμα για την παραμονή του, ενώ αντίθετα ο πάλαι ποτέ «αυτοκράτορας» παραμένει χωρίς βαθμό και οδεύει ολοταχώς -για δεύτερη φορά στην ιστορία του- προς την Α2 κατηγορία.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 5-1, 3-1, 4-2

Τα γκολ:
ΚΑΛΑΜΑΚΙ:
Σάντα 3, Λιοτσάκης 2, Βασιλόπουλος 2, Σαλπαδήμας 2, Κουτσογιάννης 2, Αγγελίδης, Τσίκλος, Μονιούδης, Σαρρής
ΕΘΝΙΚΟΣ: Πετρόχειλος 2, Σιώνης, Σταυρόπουλος, Αλεβίζος, Αλεξάκης

Βουλιαγμένη-Χίος 6-3
Η Βουλιαγμένη ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής στην Α1 υδατοσφαίρισης των Ανδρών. Η ομάδα του Τεό Λοράντου νίκησε στο Λαιμό τη Χίο με 6-3, την υποχρέωσε στην πρώτη ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα και την ξεπέρασε στη βαθμολογία, ανεβαίνοντας προσωρινά στην κορυφή της κατάταξης (ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός παίζει αύριο με τα Χανιά). Με όπλο την εξαιρετική άμυνα και τον διεθνή τερματοφύλακα Κώστα Τσαλκάνη σε πολύ καλή ημέρα, ο ΝΟΒ πήρε από την αρχή το προβάδισμα (3-0 στην πρώτη περίοδο) και δεν το απώλεσε σε κανένα σημείο. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 3-3 στις αρχές του β΄ ημιχρόνου, με τον Καραμπέτσο να αποκρούει πέναλτι του Χρήστου Αφρουδάκη στο δεύτερο οκτάλεπτο, αλλά στη συνέχεια «μπλόκαραν» τελείως στην επίθεση και η Βουλιαγμένη έφτασε στη νίκη.

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 0-2, 2-1, 1-0

Τα γκολ:
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ:
Γούνας 3, Κουλιεράκης, Καρούντζος, Αφρουδάκης
ΧΙΟΣ: Βλοντάκης, Κατσουλάκης, Ντόσκας


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.