Ο Ντέμης έτοιμος για παράταση

Ο Ντέμης Νικολαϊδης φέρεται να έχει βρει τα 3 εκ ευρώ που έχει υποσχεθεί και περιμένει τις αντίστοιχες κινήσεις των Παππά και Νοτιά για την ΠΑΕ.

Ο Ντέμης Νικολαϊδης φέρεται να έχει βρει τα 3 εκ ευρώ που έχει υποσχεθεί και περιμένει τις αντίστοιχες κινήσεις των Παππά και Νοτιά για την ΠΑΕ. Ο πρώην πρόεδρος συμφώνησε προφορορικά τόσο με τον επιχειρηματία που θα βάλει 1 εκατ. ευρώ με εγγύηση τα χρήματα που διεκδικεί η ΑΕΚ από τον Ψωμιάδη, όσο και με εκείνον ο οποίος θα δώσει 2 εκατ. ευρώ ως ταμειακή διευκόλυνση.

Οι Παππάς, Κανελλόπουλος, Νικολαΐδης, Κούλης, όπως και οι Γκούμας Χατζηιωάννου, έχουν συμφωνήσει πως πρέπει να κλείσει το θέμα του δανείου από την Morgan Stanley. Υπολογίζεται ότι χρειάζονται 1,5 με 2 εκατ. ευρώ για την αποπληρωμή του . Την ίδια ώρα στην ΑΕΚ σκέφτονται να ζητήσουν παράταση από την UEFA για να διευθετήσουν τις υποχρεώσεις της.

Στην Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA θα πρέπει να παρουσιαστεί την Πέμπτη (16/2) και να παρουσιάσει το πλάνο της για την βιωσιμότητα του συλλόγου. Αν οι κιτρινόμαυροι δεν καταφέρουν να πείσουν με τα επιχειρήματά τους, τότε θεωρείται πολύ δύσκολο να πάρει την αδειοδότηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες με το υπόμνημα που θα στείλει η ΠΑΕ θα ζητάει παράταση από την UEFA. Ωστόσο, αυτή μόνο βέβαιο δεν είναι ότι θα γίνει αποδεκτή αφού η ΑΕΚ έχει ενημερωθεί σχετικά από τον περασμένο Σεπτέμβριο για τις υποχρεώσεις της…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.