TAGS

  Η Black Cat και η Silver Sable θα αποκτήσουν solo ταινίες

  10/08/2018 • 13:03
  Η Black Cat και η Silver Sable θα αποκτήσουν solo ταινίες
  • shares

  "Πιστεύουμε ότι η Black Cat μπορεί να σταθεί μόνη της σαν χαρακτήρας αφού έχει και μεγάλο παρελθόν."

  Η Sony δεν θα προχωρήσει τελικά στην ανάπτυξη της ταινίας "Black Cat & Silver Sable" αλλά θα κάνει ξεχωριστές ταινίες για κάθε χαρακτήρα.

  To Variety αναφέρει ότι η Sony ενδιαφέρεται να αναπτύξει αυτόνομα projects με επίκεντρο δημοφιλείς χαρακτήρες Spider-Man, προχωρώντας προς το μέλλον. Ως εκ τούτου, το "Black Cat & Silver Sable" δεν θα γίνει μία ταινία αλλά θα "σπάσει" σε δύο ξεχωριστές, με το πρώτο project να επικεντρώνεται στην Black Cat.

  "Πιστεύουμε ότι η Black Cat μπορεί να σταθεί μόνη της σαν χαρακτήρας αφού έχει και μεγάλο παρελθόν και πληθώρα υλικού για να δημιουργήσουμε δικιά της solo ταινία,” είπε ο Sanford Panitch, το στέλεχος που επιβλέπει τις ταινίες της Sony, σχετικές με την Marvel.

  Η Gina Prince-Bythewood, η οποία ήταν να γράψει το σενάριο και να σκηνοθετήσει το "Silver & Black", μάλλον θα φύγει από την παραγωγή της ταινίας. Ωστόσο, θα συμμετέχει στην παραγωγή των δύο projects, με την Sony να ψάχνει για άλλη γυναίκα σκηνοθέτη.

  Η Black Cat, με το πραγματικό της όνομα να είναι το Felicia Hardy, είναι μια διαρρήκτρια και αντί-ήρωας, αντίπαλος, σύμμαχος, ακόμα και ερωτικό ενδιαφέρον του Spider-Man. Παράλληλα, η Silver Sable είναι μισθοφόρος και ηγέτης εγκληματιών κυνηγών.

  Άλλες ταινίες της Sony σχετικά με το σύμπαν του Spider-Man συμπεριλαμβάνουν το "Slick", το "Kraven the Hunter", ακόμα μία με τον Morbius, τον οποίο θα υποδυθεί ο Jared Leto και το "Venom", στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Tom Hardy και που θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου.

  Μιας και αναφέραμε το "Venom", μπορείτε να δείτε καρέ καρέ το τρέιλερ της ταινίας αλλά και να μάθετε πώς ξεκαθαρίστηκε επιτέλους η φωνή του Venom (ΠΡΟΣΟΧΗ: Πιθανά Spoilers).


  Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.


  Πηγή: IGN Greece

  Γράψτε το σχόλιο σας...
  loading the player...
  24/05/2019 • 08:00

  Αγωνία επιβίωσης στη Γαλλία. Επιθετικός οίστρος σε Τσεχία, Κωνσταντινούπολη, Μάλαγα

  Η Καέν θέλει μόνο νίκη και στραβοπάτημα της Αμιάν. Οι φιλοξενούμενοι στα δύο ματς ρυθμίζουν τις εξελίξεις με λιγότερο αξιόπιστη την περίπτωση της Μπορντό. Προβάδισμα νίκης με καλή προοπτική έχουν απόψε η Μλάντα Μπόλεσλαβ, η Μπεσικτάς και η ΑΙΚ Στοκχόλμης