Ματζουράκης: «Μπορούμε και καλύτερα» (video)

Ο Γιάννης Ματζουράκης, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς του Παναιτωλικού με τον Λεβαδειακό, τόνισε ότι η ομάδα του πέτυχε άξια νίκη και ήταν καλύτερη του αντιπάλου. "Ευκαιρίες μόνο από στημένα" σχολίασε ο Άκης Μάντζιος.

Ο Γιάννης Ματζουράκης, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς του Παναιτωλικού με τον Λεβαδειακό, τόνισε ότι η ομάδα του πέτυχε άξια νίκη και ήταν καλύτερη του αντιπάλου. “Ευκαιρίες μόνο από στημένα” σχολίασε ο Άκης Μάντζιος.

Αναλυτικά οι λακωνικές δηλώσεις του Έλληνα κόουτς στη συνέντευξη Τύπου:

«Είχαμε έναν διαιτητή καλό, κοντά στις φάσεις. Μας άφησε να παίξουμε και η ομάδα παρουσίασε μια πολύ καλή εικόνα τόσο στο πρώτο ημίχρονο και διαστήματα καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Καλή στατιστική, δεκαοκτώ τελικές εμείς, πέντε ο αντίπαλος. Μία νίκη άξια των παικτών. Πολύ καλή δουλειά έκαναν οι παίκτες. Τους συγχαίρω. Είμαστε λίγο καλύτεροι. Μπορούμε περισσότερα και καλύτερα πράγματα να πετύχουμε και αυτό θα προσπαθήσουμε. Πάντα υπάρχει το καλύτερο. Δουλεύουμε και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε μία χημεία καλή μέσα από τη δουλειά».

Αναλυτικά οι δηλώσεις Μάντζιου:

«Έγινε ένα παιχνίδι σφιχτό χωρίς πάρα πολλές φάσεις. Οι ευκαιρίες που δεχθήκαμε ήταν μόνο από στημένα. Δεν είχαμε κάποιες άλλες φάσεις. Από εκεί και πέρα στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλοί, κρατήσαμε πιο πολύ μπάλα και κόντρα στη ροή του παιχνιδιού δεχθήκαμε ένα γκολ και σίγουρα τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τον Παναιτωλικό που άφησε χώρο και έπαιξε κόντρα στην οποία είναι επικίνδυνος γιατί έχει πολύ γρήγορους ποδοσφαιριστές. Κάναμε την προσπάθειά μας. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πετύχουμε ένα γκολ για να φέρουμε το παιχνίδι στα ίσια. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά που κάνανε μια καλή και σοβαρή προσπάθεια. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε γιατί έχουμε δύο παιχνίδια μέσα σε τέσσερις μέρες, Τετάρτη – Σάββατο».

Για τη διαιτησία: «Από μένα δεν θα ακούσετε ποτέ για τη διαιτησία. Δεν είμαι αρμόδιος. Ότι θέλετε να ρωτήσετε μόνο για το αγωνιστικό κομμάτι. Για τη διαιτησία υπάρχουν άλλοι άνθρωποι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.