Ελπίδες στο φινάλε

Η Βόλφσμπουργκ προηγήθηκε 3-0 στο Βέλγιο, αλλά η Γάνδη «ξύπνησε» στο τελευταίο δεκάλεπτο και μειώνοντας στο τελικό 2-3 απέφυγε τον «πρόωρο αποκλεισμό» από τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Βόλφσμπουργκ προηγήθηκε 3-0 στο Βέλγιο, αλλά η Γάνδη «ξύπνησε» στο τελευταίο δεκάλεπτο και μειώνοντας στο τελικό 2-3 απέφυγε τον «πρόωρο αποκλεισμό» από τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «λύκοι» έχουν ξεκάθαρα το πάνω χέρι, αλλά οι Βέλγοι διατηρούν κάποιες πιθανότητες πρόκρισης σε αντίθεση με αν έμενε το σκορ 0-3, όπου θα είχαν ήδη «τελειώσει» από τη διοργάνωση.

Οι Γερμανοί μπήκαν φουριόζοι στο ματς και μέχρι το 30′ είχαν χάσει πολλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Η Γάνδη άρχισε να ισορροπεί το παιχνίδι στη συνέχεια, αλλά δεν μπόρεσε να αντέξει μέχρι το ημίχρονο. 

Ο Ντράξλερ ήταν αυτός που έκαν  ε το 1-0 στο 44′ μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Βιεϊρίνια. Στο 54′ ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματά του και αυτά της ομάδας του με ωραίο τελείωμα μετά από λάθος της αντίπαλης άμυνας.

Πριν καλά-καλά συνέλθουν απ’ το δεύτερο γκολ, οι γηπεδούχοι δέχθηκαν και τρίτο, στο 60′ με προβολή από τον Κρούζε. Ο τελευταίος είχε δοκάρι στο 62′ και κάπου εκεί το παιχνίδι άρχισε να αλλάζει εικόνα.

Η Γάνδη είχε δοκάρι στην επόμενη φάση με τον Κουμς, ο οποίος ήταν τελικά αυτός που μείωσε στο 80′. Ο Κουλιμπαλί με κεφαλιά στο 89′ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα κι ενώ οι Βέλγοι διαμαρτυρήθηκαν και για πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Γάνδη (Βανχάεζεμπρουκ): Σελς, Ασάρε, Μίτροβιτς, Νίλσεν, Μιλίτσεβιτς (62′ Σαϊέφ), Κουμς, Νέτο, Ντεζαγκέρε, Φοκέ, Ντεπουάτρ (80′ Κουλιμπαλί), Σίμον (64′ Ματόν)

Βόλφσμπουργκ (Χέκινγκ): Κάστελς, Τρες, Ντάντε, Γιουνγκ (45’+1′ Σίρλε), Ροντρίγκεζ, Κνόχε, Γκουστάβο, Βιεϊρίνια (80′ Σέφερ), Άρνολντ, Ντράξλερ, Κρούζε (90’+2′ Πούταρο)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.