Δώνης: «Προσοχή στις λεπτομέρειες»

Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να παρουσιαστεί ο Ατρόμητος στο ματς με την Κέρκυρα, τόνισε ο Γιώργος Δώνης.

Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να παρουσιαστεί ο Ατρόμητος στο ματς με την Κέρκυρα, τόνισε ο Γιώργος Δώνης. Ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε πως η ομάδα του επανέρχεται σε φυσιολογικά επίπεδα αγωνιστικής κατάστασης, ενώ επανέλαβε πως ο μεγάλος εφετινός στόχος είναι η συμμετοχή στα play offs.

Χαρακτηριστικά, τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρομήτου: «Θεωρώ ότι το τελευταίο διάστημα καταναλώσαμε πολλή ενέργεια με τα συνεχόμενα παιχνίδια και ειδικά σε εκείνα του Κυπέλλου Ελλάδας. Πιστεύω όμως ότι με βάση το τελευταίο δείγμα στο ματς με τον Παναιτωλικό επανερχόμαστε στα φυσιολογικά μας επίπεδα από πλευράς απόδοσης».

Επίσης, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε: «Κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα είναι κριτήριο για να δείξουμε αν μπορούμε να διεκδικήσουμε την είσοδό μας στα play offs. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που αδικείται από τη βαθμολογική της θέση σύμφωνα με την εικόνα που έχει δείξει στο πρωτάθλημα. Όλα τα παιχνίδια πλέον κρίνονται στις λεπτομέρειες κι εμείς πρέπει να είμαστε πολύ καλοί και αποφασιστικοί για να φθάσουμε στη νίκη».

Παράλληλα, η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ξεκαθαρίζει πως ο στόχος είναι η καλή πορεία σε πρωτάθλημα και κύπελλο και όχι οι μετεγγραφές.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Η ΠΑΕ Ατρόμητος επιθυμεί να ξεκαθαρίσει με κατηγορηματικό τρόπο ότι εκείνο που έχει θέσει σε προτεραιότητα είναι η πορεία της ομάδας στο Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο Ελλάδας. Ως εκ τούτου, η διοχέτευση ονομάτων ως υποψήφιων μεταγραφικών στόχων μας γεννά έκπληξη γιατί την συγκεκριμένη χρονική περίοδο παραμένουμε απόλυτα προσηλωμένοι στις υποχρεώσεις μας. Με θεματολογία τέτοιου είδους θα ασχοληθούμε μετά το τέλος της περιόδου και την ολοκλήρωση των στόχων μας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.