Σπαλέτι: «Αξίζαμε κάτι καλύτερο»

Απογοητευμένος από την ήττα 2-0 της Ρόμα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, εμφανίστηκε ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, ο οποίος υπογράμμισε πως οι Ρωμαίοι άξιζαν κάτι καλύτερο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Απογοητευμένος από την ήττα 2-0 της Ρόμα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, εμφανίστηκε ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, ο οποίος υπογράμμισε πως οι Ρωμαίοι άξιζαν κάτι καλύτερο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Ιταλός τεχνικός στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες των παικτών του, ενώ δήλωσε πως έμεινε ευχαριστημένος με την προσπάθεια των παικτών του.

Αρχικά, ο Σπαλέτι τόνισε: «Ο κόσμος της Ρόμα έχει συνηθίσει να βλέπει μεγάλους αγώνες και πολύ καλούς παίκτες, οπότε ξέρει πότε θα αποδοκιμάσει ή θα χειροκροτήσει. Απόψε συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά βλέποντας την προσπάθεια των παικτών. Είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε. Δώσαμε τα πάντα στο γήπεδο. Πάντως δεν είχαμε τύχη, με την Ρεάλ να κάνει ένα καλό παιχνίδι».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στις διαιτητικές αποφάσεις: «Για τον διαιτητή δεν θέλω να πω κάτι, δεν ξέρω αν υπάρχει πέναλτι ή όχι και δεν με νοιάζει. Αυτό που έχω να πω είναι ότι μας αφήνει μία πικρή γεύση το ματς, επειδή αξίζαμε περισσότερα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.