Ελληνική συμμετοχή σε τρία διεθνή events

Αρχής γενομένης από την άλλη εβδομάδα το αύριο της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης, θα έχει συμμετοχή σε τρία διαφορετικά events, που θα γίνουν σε ευρωπαϊκές πόλεις μέσα στον επόμενο μήνα.

Αρχής γενομένης από την άλλη εβδομάδα το αύριο της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης, θα έχει συμμετοχή σε τρία διαφορετικά events, που θα γίνουν σε ευρωπαϊκές πόλεις μέσα στον επόμενο μήνα. Συμμετοχή, που πρέπει και πάλι να σημειωθεί ότι καθίσταται εφικτή χάρη στην καθοριστική οικονομική συμβολή των γονέων. Συνολικά οκτώ παιδιά θα έχουν παρουσία σε διεθνείς διοργανώσεις στην Τσεχία, τη Ρουμανία και την Ιταλία.

Πρώτο στη σειρά είναι το όπεν νέων και παίδων της Τσεχίας, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 15 έως τις 19 Φεβρουαρίου στην πόλη Χόντονιν και περιλαμβάνεται στη σειρά του τζούνιορ σιρκουί της παγκόσμιας ομοσπονδίας. Εκεί θ’ αγωνιστούν οι παίδες Νίκος Αντωνιάδης και Ανδρέας Τσόπελας, που φέτος αγωνίζονται με τα χρώματα του Α.Κ. Ζωγράφου. Οι δύο πρώην πρωταθλητές Ελλάδας του απλού παμπαίδων θα έχουν την ευκαιρία να τεστάρουν τις δυνάμεις τους μέσα από πολλούς αγώνες, καθώς το τουρνουά περιλαμβάνει το ομαδικό, το απλό και το διπλό. Στο ομαδικό ισχύει το σύστημα κορμπιγιόν, όπου η κάθε ομάδα μπορεί να παρατάσσει και δύο αθλητές/τριες.

Δύο ακόμα αθλητές της κατηγορίας παμπαιδικού θα πάνε στη Ρουμανία για να συνδυάσουν αγώνες και προπονήσεις υψηλού επιπέδου. Στο διάστημα 18 με 24 Φεβρουαρίου η ευρωπαϊκή και η ρουμανική ομοσπονδία του αθλήματος θα συνδιοργανώσουν στην πόλη Μπουζάου το επονομαζόμενο event Eurokids camp. Πρόκειται για καθιερωμένες ανά χρόνο συγκεντρώσεις προετοιμασίας, σε διάφορα μέρη στη γηραιά ήπειρο, όπου κάθε χώρα έχει δικαίωμα συμμετοχής με ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι, ηλικίας έως 12 ετών. Από ελληνικής πλευράς θα πάρουν μέρος ο σημερινός δευτεραθλητής Ελλάδας του απλού παμπαίδων Γιάννης Σγουρόπουλος (ανήκει στον Γ.Α.Σ. Ελευσίνας) και η σημερινή δευτεραθλήτρια Ελλάδας του διπλού και του ομαδικού παγκορασίδων Έλλη Φίσερ (αγωνίζεται στο σωματείο της Βούλας Α.Ο. Άρης 2006). Θα κάνουν κοινή προετοιμασία με ξένους αθλητές και θα δώσουν και αγώνες στο πλαίσιο του καμπ.

Τέλος, δύο αγόρια και δύο κορίτσια, που άγουν το 15ο έτος της ηλικίας τους, θα εκπροσωπήσουν το ελληνικό πινγκ πονγκ στο ιταλικό όπεν νέων και παίδων, που θα διεξαχθεί στην πόλη Λινιάνο από τις 7 έως τις 11 Μαρτίου. Στη γειτονική χώρα πρόκειται να πάνε οι Κωνσταντίνος Αγγελάκης, Πάρις Ζώνιος, Χριστιάνα Κανάρη και Γεωργία Χατζηλυγερούδη. Ο Αγγελάκης είναι ο πρωταθλητής Ελλάδας του απλού παίδων τόσο το 2010 όσο και το 2011 και αγωνίζεται στον Α.Σ. Η Πρόοδος. Ο συμπαίκτης του ο Ζώνιος, που είναι από τα Γιάννενα, ήταν 2ος στους παίδες στο περσινό ανοιχτό πρωτάθλημα του Πέρα Αθηνών. Η Κανάρη ανήκει στον ΑΣΕΑ Καβάλας και το 2011 κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο απλό κορασίδων του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Η Πατρινιά Χατζηλυγερούδη, που αγωνίζεται στον ΑΣ Πέρα 2005, ήταν στην ίδια διοργάνωση 2η το διπλό κορασίδων. Και αυτό το τουρνουά εντάσσεται στα τζούνιορ σιρκουί της I.T.T.F. και περιλαμβάνει ομαδικό, απλό και διπλό.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.