Με προτεταμένο το όπλο λήστεψαν 70χρονη για 280 ευρώ


Εξιχνιάστηκε από την αστυνομία στα Χανιά η υπόθεση ληστείας σε βάρος 70χρονης, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ. Δράστες είναι δύο άτομα, εκ των οποίων ο ένας -που σύμφωνα με πληροφορίες, ανήκει στο συγγενικό περιβάλλον της παθούσας- συνελήφθη.

Πρόκειται για έναν 30χρονο, ο οποίος κατηγορείται για ληστεία σε βάρος της ηλικιωμένης γυναίκας. Το περιστατικό όπως ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία συνέβη προχθές το βράδυ σε περιοχή του δήμου Κισάμου, όταν δύο άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και την απειλή όπλων, μπήκαν στο σπίτι της 70χρονης πήραν το χρηματικό ποσό των 280 ευρώ και στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο ένας από τους δράστες είναι ο 30χρονος που συνελήφθη χθες το απόγευμα από αστυνομικούς.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, στην Κίσαμο, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 44,5 γραμμαρίων.

Η αστυνομία αναζητά και τον δεύτερο δράστη, ενώ ο συλληφθείς με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.