Συμφωνία Ρόμα, «Qatar Airways»

Σε μια πολύ επωφελή συμφωνία κατέληξε η Ρόμα με την αεροπορική εταιρεία Qatar Airways.

Σε μια πολύ επωφελή συμφωνία κατέληξε η Ρόμα με την αεροπορική εταιρεία Qatar Airways. Το συμβόλαιο που υπογράφηκε ανάμεσα στην ιταλική ομάδα και τον διάσημο αερομεταφορέα, που θα αποτελεί τον κύριο χορηγό της, προβλέπει συνολική αποζημίωση 39 εκατομμυρίων ευρώ για τρία χρόνια. Αυτό ανακοινώθηκε από το σύλλογο των «τζαλορόσι», που γνωστοποίησε τις λεπτομέρειες του deal στο ενημερωτικό δελτίο που επισυνάφθηκε στην αύξηση κεφαλαίου.

«Η σύμβαση τέθηκε σε ισχύ κατά την ημερομηνία εγγραφής και λήγει στις 30 Ιουνίου 2021. Πρέπει να σημειωθεί ότι (i) τα δικαιώματα προβολής της φανέλας έχουν χορηγηθεί από τον πρώτο επίσημο αγώνα της ανδρικής ομάδας μετά την υπογραφή της σύμβασης. (ii) όλα τα άλλα δικαιώματα παραχωρήθηκαν από την 1η Ιουλίου 2018. Σιωπηρή ανανέωση της συνεργασίας αποκλείεται ρητά».

«Η Εταιρεία μπορεί να καταγγείλει τη σύμβαση σε περίπτωση μη καταβολής ακόμη και μίας δόσης εντός 30 ημερών από την παραλαβή της σχετικής προειδοποίησης και σε περίπτωση μη εξουσιοδοτημένης χρήσης του τίτλου ή της πνευματικής ιδιοκτησίας, ιδιοκτησία του ομίλου ή παραβίαση του κώδικα δεοντολογίας / οργάνωσης, διαχείρισης και ελέγχου, σύμφωνα με το νομοθετικό διάταγμα 231/2001», συνεχίζει η ανακοίνωση.

Και καταλήγει: «Προβλέπεται επίσης η δυνατότητα και για τα δύο μέρη να καταγγείλουν τη σύμβαση σε περίπτωση αθέτησης των υποχρεώσεων εμπιστευτικότητας ή σε περίπτωση ενεργειών ή δηλώσεων από το μάνατζμεντ ή από τους μετόχους, που θα μπορούσαν να βλάψουν την εικόνα, τη φήμη ή το καλό όνομα του άλλου μέρους και στην περίπτωση του συλλόγου, της πρώτης ομάδας, των διευθυντών ή των επιχειρηματικών εταίρων τους», καταλήγει η ανακοίνωση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.