Κι άλλες… Τούμπες

Ακόμη δεν ανέβηκαν στην κορυφή αλλά πιστεύουν ότι με ανάλογες εμφανίσεις σύντομα θα το καταφέρουν οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά τον θρίαμβο στην Τούμπα.

Ακόμη δεν ανέβηκαν στην κορυφή αλλά πιστεύουν ότι με ανάλογες εμφανίσεις σύντομα θα το καταφέρουν οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά τον θρίαμβο στην Τούμπα, ο οποίος σε συνδυασμό με την ήττα του Παναθηναϊκού στη Λιβαδειά τους έφερε στο -2.

Η πεποίθηση που υπάρχει πλέον στο κόκκινο στρατόπεδο είναι ότι «ο τίτλος είναι στο χέρι μας. Είμαστε καλύτεροι και θα πάρουμε το πρωτάθλημα, αρκεί να συνεχίσουμε με αυτόν τον ρυθμό». Αυτό είναι και το μήνυμα που έστειλε η διοίκηση μετά το 2-0 επί του ΠΑΟΚ.

Ωστόσο χρόνος για πανηγύρια δεν υπάρχει αφού ακολουθεί  μία σειρά δύσκολων αγώνων. Αρχής γενομένης από την Παρασκευή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και την επόμενη Τρίτη στο παιχνίδι με τη Ρούμπιν Καζάν στη Μόσχα για τους «32» του Europa League.

Οι Μανιάτης, Αμπντούν, Τζεμπούρ και Ιμπαγάσα αποχώρησαν με μικροτραυματισμούς από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο η κατάστασή τους δεν προκαλεί ανησυχία. Επίσης οι Τζεμπουρ και Ιμπαγάσα  συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα κληθούν να εκτίσουν μία αγωνιστική στα τέσσερα προσεχή παιχνίδια πρωταθλήματος (ΑΕΚ εντός, Πανιώνιο εντός, ΟΦΗ εκτός και Άρη εντός).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.