Μουρίνιο: «Ξανά στην Ιντερ; Γιατί όχι;»

Επέστρεψε στο Σαν Σίρο όπου έζησε σπουδαίες στιγμές πριν από σχεδόν έξι χρόνια και ο Ζοσέ Μουρίνιο άρχισε πάλι τα… δικά του, παρά το γεγονός ότι φέρεται να αναλαμβάνει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Επέστρεψε στο Σαν Σίρο όπου έζησε σπουδαίες στιγμές πριν από σχεδόν έξι χρόνια και ο Ζοσέ Μουρίνιο άρχισε πάλι τα… δικά του, παρά το γεγονός ότι φέρεται να αναλαμβάνει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
 
Ο Πορτογάλος τεχνικός πέρασε το Σαββατοκύριακο στο Μιλάνο, είδε και πάλι τους παλιούς του γνώριμους στην Ιντερ και παραδέχτηκε ότι θα ήθελε να επιστρέψει κάποια στιγμή στην τεχνική ηγεσία της.
 
Συγκεκριμένα, βρέθηκε στο γήπεδο για τον αγώνα των «νερατζούρι» με τη Σαμπντόρια, ως καλεσμένος της αδελφής του πρώην προέδρου της Ιντερ Μάσιμο Μοράτι, Μπέντι.
 
«Είναι σαν να επιστρέφω στην οικογένειά μου. Νιώθω σαν να έχουν περάσει έξι μέρες και όχι έξι χρόνια από τότε που έφυγα. Το πιο σημαντικό στο ποδόσφαιρο, πέρα από τα αποτελέσματα και τις νίκες είναι οι ανθρώπινες σχέσεις και οι φιλίες που μένουν», υποστήριξε ο Μουρίνιο.
 
«Φυσικά και θα μπορούσα να επιστρέψω κάποια μέρα στην Ιντερ. Γύρισα στην Τσέλσι, οπότε θα μπορούσα να έρθω ξανά και εδώ. Για την ώρα όμως, θέλω να πάνε όλα καλά για τον νυν πρόεδρο Ερικ Τοχίρ και τον προπονητή της Ρομπέρτο Μαντσίνι», πρόσθεσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.