Σκληρές μονομαχίες για το τρόπαιο του ATHENS TROPHY 2018 (video)

Με ιδανικές καιρικές συνθήκες για ιστιοπλοΐα και δυνατές μονομαχίες για τα 10 σκάφη που συμμετείχαν, ολοκληρώθηκε το 9ο Athens Trophy, που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης (ΠΟΙΑΘ), σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος (ΝΟΕ).

Με ιδανικές καιρικές συνθήκες για ιστιοπλοΐα και δυνατές μονομαχίες για τα 10 σκάφη που συμμετείχαν, ολοκληρώθηκε το 9ο Athens Trophy, που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης (ΠΟΙΑΘ), σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος (ΝΟΕ). Ο αγώνας φιλοξενήθηκε τα δυο προηγούμενα Σαββατοκύριακα στον Φαληρικό Όρμο και ολοκληρώθηκε ύστερα από 11 ιστιοδρομίες. Οι διαδρομές όλων των ιστιοδρομιών ήταν όρτσα – πρίμα, δηλαδή γύρω από σημαδούρες όπως προβλεπόταν από το αγωνιστικό πρόγραμμα, ενώ οι καιρικές συνθήκες και τις τέσσερις ημέρες είχαν από όλα.

Νοτιάδες με χαμηλή ένταση και αφρικανική σκόνη, αλλά και δυνατούς βοριάδες με συνεχείς αλλαγές διευθύνσεως που έκαναν τις κούρσες ακόμα δυσκολότερες για τους υπευθύνους τακτικής των σκαφών. Στον αγώνα πήραν μέρος πολλοί ιστιοπλόοι που έχουν διακριθεί κυρίως στις κατηγορίες τριγώνου, ενώ ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος και το θέαμα πολύ εντυπωσιακό, κάτι που μόνο η ανοικτή θάλασσα μπορεί να προσφέρει.

Νικητής στις 5 από τις 11 ιστιοδρομίες και φυσικά στην γενική βαθμολογία, ήταν το σκάφος «Bullet» με κυβερνήτη τον Νίκο Σινούρη και 15 Βαθμούς ποινής. Στην δεύτερη θέση τερμάτισε το σκάφος «Code Zero» από την Χίo με κυβερνήτη τον Μιχάλη Μπελέγρη και 26 βαθμούς ποινής, ενώ στην τρίτη θέση της γενικής τερμάτισε το σκάφος «PEGA» με κυβερνήτη τον Δημήτρη Αλεβιζάκη και 29 βαθμούς ποινής. 




Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.