Παίρνει (και) Κάιπερς η ΑΕΚ

Ο Βέλγος επιθετικός του Εργοτέλη θα συνεχίσει να φορά κιτρινόμαυρα, αλλά από τη νέα σεζόν θα ανήκει στο δυναμικό της Ένωσης.

Μετά τον Χρήστο Αλμπάνη του Απόλλωνα και τον τερματοφύλακα Μάκη Γιαννίκογλου του ΠΑΣ Γιάννινα, όλα δείχνουν ότι η ΑΕΚ θα κάνει δικό της έναν ακόμα ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη χώρα μας.

Ο λόγος για τον Ούγκο Κάιπερς, του Εργοτέλη ο οποίος …βγάζει μάτια στο φετινό πρωτάθλημα της Football League, με 20 γκολ ως τώρα στη σεζόν. Ο Βέλγος, πρώην άσος της Σταντάρ Λιέγης (κατέχει ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη), στα 25 του χρόνια πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και εδώ και αρκετό καιρό έχει μπει στο στόχαστρο των ανθρώπων της Ένωσης.

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα υποστηρίζουν οι άνθρωποι του Εργοτέλη, η υπόθεση είναι πλέον “τελειωμένη” και ο Βέλγος θα συνεχίσει να φορά κιτρινόμαυρα, αλλά αυτά της ΑΕΚ. Φυσικά ο Μανόλο Χιμένεθ σε καμία περίπτωση δεν τον υπολογίζει ως αντι – Αραούχο, αλλά θεωρείται ως μια εξαιρετική επιλογή για το μέλλον. Ο Κάιπερς παίζει ως περιφερειακός επιθετικός, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα της επιθετικής τριάδας, με τις συστάσεις που τον συνοδεύουν να είναι εξαιρετικές.

Η Σταντάρ Λιέγης, εκτός από το ποσοστό μεταπώλησης, έχει δικαίωμα μέσα σε 48 ώρες απ’ τη στιγμή που θα ειδοποιηθεί από τον Εργοτέλη ότι υπάρχει επίσημη πρόταση, να δώσει τα ίδια χρήματα που προτείνονται στους Κρητικούς, ώστε να τον επαναπατρίσει. Αυτή τη στιγμή όμως οι Κρητικοί δεν κρύβουν ότι η μετεγγραφή βρίσκεται στην τελική της ευθεία και ο ποδοσφαιριστής θα φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ.

Σε δημοσίευμα μάλιστα της ιστοσελίδας “neakriti.gr” σημειώνεται χαρακτηριστικά:

Η Ένωση έκανε κρούση στην κρητική ομάδα, με την οποία πλέον υπάρχει οριστική συμφωνία για τη μεταγραφή του 21χρονου στράικερ.

Το κόστος της μεταγραφής της συμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε φτάνει τα 300.000 ευρώ, με την Ενωση να δίνει και δύο παίκτες δανεικούς στον Εργοτέλη, τους οποίους μάλιστα θα πληρώσει η ίδια. Ο ένας θα είναι σίγουρα ο Ηλίας Τσέλιος και τον άλλον θα τον διαλέξουν οι Κρητικοί.

Ο 21χρονος επιθετικός κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και από την Football League πηγαίνει στην πρωταθλήτρια Ελλάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.