Μιλόγιεβιτς: «Να πέσουν οι τόνοι με Γιαννακόπουλο και Ομπράντοβιτς» (video)

Ο Βλάνταν Μιλόγιεβιτς μπορεί να έχει πολλές επιτυχίες στο ποδόσφαιρο, ωστόσο απέδειξε πόσα πολλά γνωρίζει και για το μπάσκετ.

Ο Βλάνταν Μιλόγιεβιτς μπορεί να έχει πολλές επιτυχίες στο ποδόσφαιρο, ωστόσο απέδειξε πόσα πολλά γνωρίζει και για το μπάσκετ. Στη συνέντευξη του στο novasports.gr αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό που δεν κατάφερε να προκριθεί στο final four και για την κόντρα του Γιαννακόπουλου με τον Ομπράντοβιτς. Επίσης ευχήθηκε να βρει και ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός το δρόμο του…

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα στον Νίκο Γαβαλά και Βασίλη Δούκα σχετικά με το final four στο Βελιγράδι

Για τους δεσμούς που έχουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού με αυτούς του Ερυθρού Αστέρα και αν περίμεναν τους «ερυθρόλευκους» στο final four: 

“Ναι φυσικά θα γινόταν χαμός εδώ. Περιμέναμε να περάσει ο Ολυμπιακός και ελπίζω του χρόνου να περάσει. Είναι κρίμα που δεν είναι κάποια ελληνική ομάδα γιατί οι Σέρβοι αγαπούν τους Έλληνες. Πολλοί φίλοι ήταν σίγουροι αλλά δεν έγινε αυτό. Θα είναι ένα τρομερό Φάιναλ Φορ γιατί γίνεται σε μία τρομερή έδρα. Μου αρέσει πολύ το μπάσκετ και θα γίνει ένα σπουδαίο Φάιναλ Φορ”. 

Για τα προγνωστικά του: 

“Σίγουρα έχουμε τον δικό μας Ζέλικο που αν το πάρει θα είναι το δέκατο. Δεν ξέρω ποιος θα το καταφέρει ξανά. Είναι δικές μας ρίζες. Ο Ντόντσιτς είναι ένας τρομερός παίκτης, αν και Σλοβένος είπε πως υποστηρίζει τον Ερυθρό Αστέρα, η Ζάλγκιρις είναι σπουδαία ομάδα με τον Σάρας. Δεν υπάρχουν λόγια. Θα γίνει ένα πολύ καλό Φάιναλ Φορ. Έχουμε και πολλούς δικούς μας Έλληνες. Εγώ σε τέτοιες διοργανώσεις θέλω να κερδίζει το αουτσάιντερ. Ας κερδίσει ο καλύτερος και χωρίς επεισόδια”. 

Για το σεβασμό στον αθλητισμό: 

“Αν δεν υπάρχει σεβασμός δεν υπάρχει τίποτα. Αν δεν σέβεται κάποιος την ιστορία του δεν μπορεί να προχωρήσει. Ο Ζέλικο ήταν προπονητής της Παρτιζάν όμως για εμάς ο Ζέλικο είναι ο Ζέλικο, δεν μου άρεσαν οι δηλώσεις του Κ. Γιαννακόπουλου προς τον Ομπράντοβιτς. Έχει αφήσει μία εποχή χρυσή για τον Παναθηναϊκό, πρέπει να πέσουν οι τόνοι. Υπάρχει μία κόντρα, δεν ξέρω γιατί, δεν με ενδιαφέρει. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλο σωματείο. Ήμουν και παίκτης του και λυπάμαι για όσα γίνονται στην ποδοσφαιρική ομάδα και ελπίζω να βρεθεί και εκεί λύση”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.