«Τα έχει βρει με τον Μολέντο»

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Ροντρίγκο Μολέντο, προκειμένου να τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό του και το μόνο που απομένει είναι η συμφωνία με την Ιντερνασιονάλ.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Ροντρίγκο Μολέντο, προκειμένου να τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό του και το μόνο που απομένει είναι η συμφωνία με την Ιντερνασιονάλ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Πειραιώτες έχουν προχωρήσει σημαντικά τις επαφές με τον πρώην κεντρικό αμυντικό του Παναθηναϊκού, ο οποίος φέρεται θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής στην Ελλάδα, αρκεί να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δυο διοικήσεις των ομάδων.

Ο Μολέντο φέρεται να είναι η πρώτη επιλογή των «ερυθρολεύκων» για το κέντρο άμυνας, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και σύμφωνα πάντα με τα ίδια δημοσιεύματα, θέλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες που έχουν, για να τον εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους. Η διοίκηση της βραζιλιάνικης ομάδας φέρεται μέχρι στιγμής αρνητική στο ενδεχόμενο παραχώρησης του 30χρονου αμυντικού, μετά από έξι μήνες, όμως όλα μπορούν να αλλάξουν αν ικανοποιηθεί οικονομικά. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.