Μουρίνιο: «Θα παίξει ο Ντε Χέα»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αποκάλυψε πως ο Νταβίντ Ντε Χέα θα αγωνιστεί κανονικά στον τελικό του αγγλικού κυπέλλου, παρότι σε αυτά μέχρι σήμερα αγωνίζονταν ο Σέρχιο Ρομέρο.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αποκάλυψε πως ο Νταβίντ Ντε Χέα θα αγωνιστεί κανονικά στον τελικό του αγγλικού κυπέλλου, παρότι σε αυτά μέχρι σήμερα αγωνίζονταν ο Σέρχιο Ρομέρο. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Ισπανό τερματοφύλακα στον τελικό του «Γουέμπλεϊ» κόντρα στην Τσέλσι, καθώς θεωρεί πως ο Αργεντινός τερματοφύλακας δεν είναι έτοιμος να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του, μετά τον τραυματισμό του.

Χαρακτηριστικά, ο Μουρίνιο δήλωσε: «Ο Ρομέρο ήταν τραυματίας για πολύ καιρό, περίπου δύο μήνες. Δεν έπαιξε σε παιχνίδια που θα έπαιζε, όπως στον ημιτελικό με την Τότεναμ και επανήλθε στις προπονήσεις πριν από μία εβδομάδα. Δεν πρόκειται για εμπιστοσύνη. Τον χρησιμοποίησα βασικό στον τελικό του Europa League, σε παιχνίδι πολύ πιο σημαντικό από τον τελικό με την Τσέλσι, καθώς κρινόταν η συμμετοχή μας στο Champions League. Είναι θέμα ετοιμότητας των τελευταίων δύο μηνών».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.