Ματζουράκης: “Παιχνίδι με πολλές φάσεις” (video)

Στην ποιότητα της αναμέτρησης ανάμεσα στον Πλατανιά και τον Παναιτωλικό στάθηκε ο Γιάννης Ματζουράκης.

Στην ποιότητα της αναμέτρησης ανάμεσα στον Πλατανιά και τον Παναιτωλικό στάθηκε ο Γιάννης Ματζουράκης. Ο προπονητής της ομάδας του Αγρινίου έκανε λόγο για ένα πλούσιο ματς με καλό ρυθμό και πολλές φάσεις, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στον Γιώργο Παράσχο για τη δουλειά του.

Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

“Ήταν ένα πλούσιο παιχνίδι με καλό ρυθμό και με πολλές φάσεις. Συγχαίρω τον Γιώργο για την ομάδα που έχει κάνει. Είχαμε έναν πολύ καλό τερματοφύλακα, μία καλή ομάδα και με καλό σχεδιασμό για να ζητήσουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ο Πλατανιάς έκανε ευκαιρίες, αλλά τις απέκρουσε ο τερματοφύλακάς μας. Άρα υπάρχει ικανότητα”. 

Για το γεγονός ότι ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με δέκα παίκτες: “Αρχίζουμε και συνηθίζουμε με 10 παίκτες. Οι κάρτες μας είναι… μπασκετικές”.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Παράσχου:

“Για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται ότι είμαστε ιδανικοί αυτόχειρες. Δεν είναι δυνατόν αυτές τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε, και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, να μην τις τελειώσουμε. Και ευκαιρίες που έγιναν από πολύ καλές συνδυασμένες προσπάθειες. Με ένα δεύτερο γκολ θα λύνονταν τα πόδια των παικτών. Στο δεύτερο ημίχρονο η αλλαγή μας έκανε ζημιά.

Επαναπαυτήκαμε, προσπαθήσαμε να κάνουμε διαχείρηση για να κρατήσουμε το 1-0. Μέσα από μια στημένη φάση και χωρίς να κινδυνέψουμε, εκτός από μια κόντρα επίθεση που έκοψε ο Κουλιμπαλί, δεχτήκαμε την ισοφάριση. Είναι κρίμα, αδικούμε τους εαυτούς μας. Τι να κάνουμε… Είμαστε στεναχωρημένοι που δεν πήραμε τη νίκη που αξίζαμε.

Αυτό που φοβόμασταν έγινε. Το ξέραμε ότι ο Παναιτωλικός είναι καλός στις στημένες φάσεις. Το πληρώσαμε πολύ ακριβά. Το άσχημο είναι ότι χάσαμε και τον Μενδρινό, που υπέστη θλάση στον δικέφαλο. Θα τον χάσουμε για μερικές εβδομάδες. Ο Σελίν έχει πρόβλημα στην ωμοπλάτη του, δεν μπορούσε να κουνήσει το χέρι του. Θα δούμε στη μαγνητική που θα κάνει τι ακριβώς έχει.

Είναι δύσκολο να έχουμε στόχο την πεντάδα. Αν μπούμε στο άγχος αυτό, μπορεί και να μας κάνει κακό”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.