Νέος πρόεδρος ο Βουλκίδης

Ο Μανόλης Βουλκίδης είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΑΟ Ρουφ. Αυτό αποφασίσθηκε στην πρόσφατη συνεδρίαση του ΔΣ, η οποία επικύρωσε το αποτέλεσμα των εκλογών της Γ.Σ.

Ο Μανόλης Βουλκίδης είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΑΟ Ρουφ. Αυτό αποφασίσθηκε στην πρόσφατη συνεδρίαση  του ΔΣ, η οποία επικύρωσε το αποτέλεσμα των εκλογών της Γ.Σ. Τα υπόλοιπα μέλη που απαρτίζουν το ΔΣ είναι: Ν. Κατσιγιάννης (Α’ Αντιπρόεδρος), Στέλιος Τζώνης (Β΄ Αντιπρόεδρος), Γιάννης Θεοδωρακόπουλος (Γ΄ Αντιπρόεδρος), Δημήτρης Βασιλείου (Δ΄ Αντιπρόεδρος), Μιχάλης Μπούρας  (Δ. Σύμβουλος). Παναγιώτης Γεωργακόπουλος  Γιάννης Πατσουλάς (μέλη).

Ο Βουλκίδης υπήρξε ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής  και αγωνίστηκε με αρκετές ομάδες στα Πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ. Με  τα διοικητικά του ποδοσφαίρου ενεπλάκη  το 1996 στον Αθλητικό Όμιλο Βριλησσίων στον οποίο από το 2004 έως και πρόσφατα διετέλεσε πρόεδρος. Το όνομά του συνδέθηκε με την πρωτόγνωρη επιτυχία του συλλόγου στην μακρόχρονη ιστορία του που ήταν η συμμετοχή του στη Δ΄ Εθνική. Επιπλέον, διετέλεσε επί δύο χρόνια μέλος της συντονιστικής επιτροπής της Δ’ Εθνικής. σε πανελλαδικό επίπεδο.

Ο Μανόλης Βουλκίδης παραμένει ποδοσφαιριστής αφού είναι μέλος της ομάδας παλαιμάχων των Βριλησσίων αλλά και της αντίστοιχης μικτής. Η επίσημη παρουσίαση -γνωριμία του προέδρου με το ποδοσφαιρικό τμήμα, το προσωπικό της ΠΑΕ αλλά και τον Τύπο θα γίνει την Δευτέρα στις 18:00 στο γήπεδο του Ρουφ.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.