Περιμένει Φερνάντεζ και… Φερνάντεζ

Στην αναμονή για τις απαντήσεις, τόσο του Ντάνι Φερνάντεζ, όσο και του Ντάριο Φερνάντεζ βρίσκονται οι άνθρωποι του Πανιωνίου.

Στην αναμονή για τις απαντήσεις, τόσο του Ντάνι Φερνάντεζ, όσο και του Ντάριο Φερνάντεζ βρίσκονται οι άνθρωποι του Πανιωνίου. Τόσο ο Πορτογάλος τερματοφύλακας, όσο και ο Αργεντίνος μέσος, έχουν δεχτεί τις προτάσεις της ομάδας της Νέας Σμύρνης, χωρίς ωστόσο να έχουν δώσει και τις απαντήσεις τους.

Πάντως υπάρχει αισιοδοξία πως μέχρι την Παρασκευή το αργότερα οι δύο περιπτώσεις των παικτών θα έχουν φτάσει στο τέλος τους, είτε αυτό θα είναι θετικό είτε αρνητικό. Κι αυτό γιατί οι παράγοντες της ομάδας της Νέας Σμύρνης, αλλά και η τεχνική ηγεσία, δεν θέλουν να εξελιχθούν οι δύο υποθέσεις σε σίριαλ, σε μία τόσο δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος, όπου η ομάδα κάνει προσπάθεια για ένα νέο ξεκίνημα.

Από εκεί και πέρα, εξελίξεις αναμένονται και στην υπόθεση του Τσότσαλιτς, με τον παίκτη ναι μεν να είναι κοντά στο να πάρει μεταγραφή για το Ισραήλ και την Μακάμπι Χάιφα, αλλά την διοίκηση του Πανιωνίου να μην έχει ακόμα δώσει την συγκατάβασή της. Βέβαια όπως όλα δείχνουν πολύ δύσκολα δεν θα γίνει αυτή η μεταγραφή, αλλά σίγουρα θα γίνει με τους όρους του Πανιωνίου και μόνο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.