Σάρωσε τα βραβεία το υγρό στοιχείο

Ο Σπύρος Γιαννιώτης, η Μαριάννα Λυμπερτά, η εθνική πόλο γυναικών και ο Φερνάντο Σάντος είναι οι κορυφαίοι του ελληνικού αθλητισμού για το 2011 όπως τους ανέδειξαν οι αθλητικού συντάκτες της χώρας.

Ο Σπύρος Γιαννιώτης, η Μαριάννα Λυμπερτά, η εθνική πόλο γυναικών και ο Φερνάντο Σάντος είναι οι κορυφαίοι του ελληνικού αθλητισμού για το 2011 όπως τους ανέδειξαν οι αθλητικού συντάκτες της χώρας.
Στο Στάδιο ειρήνης και φιλίας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η εκδήλωση της βράβευσης των κορυφαίων…
Ο λόγος για τους Σπύρο Γιαννιώτη και Μαριάννα Λυμπερτά, που αναδείχθηκαν κορυφαίοι αθλητές για το έτος που τελειώνει σε λίγες μέρες, ενώ κορυφαία ομάδα αναδείχθηκε η Εθνική Γυναικών στον πόλο. Όσον αφορά τον κορυφαίο προπονητή, ακούει στο όνομα του Φερνάντο Σάντος.

Αναλυτικά: Κορυφαίος αθλητής του 2011 αναδείχθηκε ο Σπύρος Γιαννιώτης, Κορυφαία αθλήτρια η Μαριάννα Λυμπερτά, Κορυφαία ομάδα η Εθνική Γυναικών πόλο, Κορυφαίος προπονητής ο Σάντος.
 
Γιαννιώτης και Λυμπερτά σάρωσαν τα μετάλλια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης της Σαγκάης, ενώ και η εθνική πόλο των γυναικών ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Οι κορυφαίοι αθλητές με αναπηρία ήταν ο Πασχάλης Σταθελάκος ενώ κορυφαία αθλήτρια  με αναπηρία αναδείχθηκε η Μαρία Σταματουλά.

Από κει και πέρα ειδικές βραβεύσεις είχαν οι Στέφανο Καπίνο και Βασίλης Τοροσίδης, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, Νίκος Νταμπίζας, Κυριάκος κι Δημήτρης Χονδροκούκης, Ευγένιος Γκέραρντ, Παναγιώτης Τσαρούχας, Δημήτρης Θεοδωρακάκος, Αθανασία Φακίδη, Μαρία Σάκκαρη, Μάρκος Καλοβελώνης και Μαρία Πρεβολαράκη.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.