FIFA: Πρόβα τζενεράλε το Arab Cup για το Κατάρ

Το Arab Cup θα διεξαχθεί τον Δεκέμβριο του 2021 στο Κατάρ και θα είναι ουσιαστικά το μεγάλο τεστ, εν όψει του παγκοσμίου κυπέλλου.

Το Arab Cup θα διεξαχθεί τον Δεκέμβριο του 2021 στο Κατάρ και θα είναι ουσιαστικά το μεγάλο τεστ, εν όψει του παγκοσμίου κυπέλλου. Η παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου επιβεβαίωσε τη διεξαγωγή του συγκεκριμένου τουρνουά, στα γήπεδα όπου θα πραγματοποιηθεί το 2022 το παγκόσμιο κύπελλο και θα έχει στραμμένη την προσοχή της στη διοργάνωση του τουρνουά, για να δει το κατά πόσο είναι έτοιμοι οι διοργανωτές. Στη συγκεκριμένη διοργάνωση θα πάρουν μέρος συνολικά 22 ομάδες από την Αφρική και τη Μέση Ανατολή

Αναλυτικά: Αλγερία, Μπαχρέιν, Κομόρες, Τζιμπουτί, Αίγυπτος, Ιράκ, Ιορδανία, ουβέιτ, Λίβανος, Λιβύη, Μαυριτανία, Μαρόκο, Ομάν, Παλαιστίνη, Κατάρ, Σαουδική Αραβία, Σομαλία, Σουδάν, Συρία, Τυνησία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Υεμένη. 

Ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο δήλωσε χαρακτηριστικά για τη συγκεκριμένη διοργάνωση: “Μέσω του ποδοσφαίρου, αυτό το τουρνουά θα ενώσει πάνω από 450 εκατομμύρια ανθρώπους”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.