Αντωνάκου: «Χωρίς καμία βοήθεια»

Τη δυσαρέσκειά της για την περιορισμένη βοήθεια από την πλευρά της Πολιτείας εξέφρασε η Σταυρούλα Αντωνάκου.

Τη δυσαρέσκειά της για την περιορισμένη βοήθεια από την πλευρά της Πολιτείας εξέφρασε η Σταυρούλα Αντωνάκου. Η Ελληνίδα πολίστρια τόνισε πως στόχος της Εθνικής γυναικών είναι η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και πως οι παίκτριες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος θα κάνουν το καλύτερο για να τον πετύχουν. Η Αντωνάκου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ. Αναλυτικά τόνισε:

Για το κλίμα στην ομάδα: “Θέλουμε όσο τίποτα να περάσουμε στους Ολυμπιακούς αγώνες. Αγωνιστικά το ηθικό είναι όπως κάθε φορά πριν πέσουμε στην πισίνα. Εξωαγωνιστικά όμως είναι χαμηλό, λόγω της αδιαφορίας και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε”.

Για την προετοιμασία: “Η ομάδα είναι έτοιμη και περιμένουμε πολύ καιρό να παίξουμε στη διοργάνωση. Γενική η προετοιμασία έχει κυλήσει πολύ καλά. Τις δύο πρώτες εβδομάδες δουλέψαμε στη φυσική κατάσταση και μετά παίξαμε στο τουρνουά του Κίρισι για να πάρουμε αγωνιστικό ρυθμό και να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα. Στην προετοιμασία με τις ΗΠΑ δουλέψαμε με την καλύτερη ομάδα που θα μπορούσαμε και διορθώσαμε κάποια πράγματα που είδαμε στη Ρωσία. Κάναμε μία ολοκληρωμένη προετοιμασία και θεωρώ πως την κατάλληλη στιγμή, στο χιαστί παιχνίδι θα είμαστε έτοιμοι. Τώρα μένει να μπούμε στους αγώνες και να κρατήσουμε το άγχος στα επίπεδα που πρέπει. Το προολυμπιακό τουρνουά άλλωστε έχει πάντα άγχος και όποιος καταφέρνει να το ξεπερνάει παίρνει την πρόκριση”.

Για τα δυνατά στοιχεία της ομάδας: “Έχουμε ταλέντο, ψυχή και εμπειρία από μεγάλες διοργανώσεις, η οποία σε συνδυασμό με τα άλλα δύο είναι ένα πολύ ισχυρό όπλο απέναντι στους αντιπάλους μας. Η ομάδα μπορεί να αποδώσει κάτω από πίεση και το έχουμε αποδείξει πολλές φορές”.

Για τις πιθανότητες πρόκρισης στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου: “Πιστεύω θα προκριθούμε και το θέλουμε όσο τίποτα. Επιθυμώ να είμαι με αυτή την ομάδα στους Ολυμπιακούς και θεωρώ πως μπορούμε να είμαστε στο βάθρο. Το δύσκολο είναι να περάσουμε στο προολυμπιακό. Βέβαια, λόγω των διακρίσεων μας τα τελευταία χρόνια θα έπρεπε να είχαμε ήδη προκριθεί, αλλά είμαστε αποφασισμένες να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρό μας και να πάμε στους Ολυμπιακούς αγώνες”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.