Πρόβα πλέϊ οφ για Παμβοχαϊκό και Ηρακλή

Γεύση από πλέϊ οφ θα πάρουν απόψε (19.00, NS4) στο Βραχάτι Παμβοχαϊκός και Ηρακλής με την μεταξύ τους κόντρα να ανοίγει την αυλαία της 21ης αγωνιστικής της Volleyleague.

Γεύση από πλέϊ οφ θα πάρουν απόψε (19.00, NS4) στο Βραχάτι Παμβοχαϊκός και Ηρακλής με την μεταξύ τους κόντρα να ανοίγει την αυλαία της 21ης αγωνιστικής της Volleyleague.
Το παιχνίδι είναι βαθμολογικά αδιάφορο, καθώς ο Ηρακλής είναι σίγουρα πρώτος κι ο Παμβοχαϊκός σίγουρα τέταρτος, αλλά ο αυριανός αγώνας αποτελεί… προάγγελο των επικείμενων αναμετρήσεων τους στα play offs.
«Για εμάς είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, μια πρόβα τζενεράλε των επόμενων αναμετρήσεων μας για τους ημιτελικούς του πρωταθλήματος», παραδέχθηκε ο Νίκος Ζαλμάς και συνέχισε: «Στο μυαλό μας όλα αυτά τα παιχνίδια, τα αντιμετωπίζουμε ως ‘τελικούς’ και πρέπει να κάνουμε κάτι καλύτερο από το παιχνίδι του πρώτου γύρου, όπου χάσαμε όλα τα σετ στον πόντο, αλλά χάσαμε και το ματς με 3-0. Πιστεύω ότι θα είναι ένα εξίσου δύσκολο τακτικά παιχνίδι και περιμένω να είμαστε ανταγωνιστικοί κόντρα σε μια από τις κορυφαίες ελληνικές ομάδες».
Στον Παμβοχαϊκό δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ στον Ηρακλή εκτός αποστολής έμεινε ο άρρωστος Δημήτρης Εφραιμίδης.
«Αυτό το ματς αποτελεί τα… προεόρτια των σημαντικών αγώνων που έρχονται στα πλέι οφ», επεσήμανε από την πλευρά του ο Σωτήρης Δρίκος, ξεκαθαρίζοντας ότι η ομάδα του μόνο αδιάφορη δεν θα είναι. «Ο Παμβοχαϊκός είναι μια ομάδα που τη σεβόμαστε απεριόριστα γιατί είναι από τις καλύτερες του πρωταθλήματος. Ο δικός μας στόχος είναι και σ’ αυτό το ματς η νίκη για να μπορέσουμε να βρούμε το ρυθμό μας μετά το Κύπελλο. Δεν είναι ώρα για πειράματα κι ο στόχος μας είναι να είμαστε υγιής και να παίζουμε καλά». Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Γεροθόδωρος, Πανούτσος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.